اخذ اقامت اتریش

انواع اقامت هایی که در سیستم حقوقی اتریش وجود دارد و در جهت مواردی نظیر کار و تحصیل در اتریش مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از:

 1) اقامت دائم اتریش

 2) اقامت موقت اتریش

 

اقامت دائم اتریش در موقعیت هایی به افراد تعلق می گیرد که:

 1. اقامت دائم برای افراد با تخصص های متفاوت ، که در این نوع اقامت ابتدا در مرحله اول اقامت به مدت 18 ماه صادر می گردد و برای اینگونه متقاضیان اجازه کار در حیطه تخصصی خودشان وجود دارد.

 2. اقامت اتریش به صورت دائم برای متقاضیانی که هیچ گونه محدودیتی در زمان جهت کار در اتریش وجود ندارد.

 3. اقامت دائم برای متقاضیانی که دارای محدودیت های زمانی می باشند که در اینگونه اقامت ها در مواقعی مثل پیوستن افراد خانواده به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

اقامت موقت اتریش در موقعیت هایی به افراد تعلق می گیرد که:

  • اقامت اتریش بصورت موقت برای کارمندانی که بنا به دلایلی مطابق با نظریه کارفرما در مکان های مختلف مشغول به کار می شوند ، در اینگونه اقامت ها می بایست متقاضی دارای مجوز کار اداره اتریش باشد که در این مجوز چرخشی بودن موقعیت کار متقاضی ذکر می گردد.
  • اقامت موقت برای کارمندانی که بنا به دلایلی نظیر اشتغال به کار به صورت دوره ای و یا بازه زمانی خاص مثلا” به صورت ماموریت از طرف کارفرما جهت کار به کشور اتریش فرستاده می شوند که البته لازم به ذکر است که حداقل بازه زمانی جهت اقامت در اتریش 6 ماه می باشد  ، شخص مهاجر جهت می بایست دارای مجوز از اداره کار اتریش باشد.
  • اقامت موقت برای افرادی که دارای مشاغل مستقل می باشند و می بایست جهت تعهدات کاری پس از عقد قرار داد خود به کشور اتریش مهاجرت نمایند در این صورت اینگونه اقامت ها جهت اشتغال بیش از 6 ماه می باشد بنابراین شخص مهاجر جهت انجام تعهدات خود می بایست دارای مجوز از اداره کار باشد.
  • اقامت موقت برای هنرمندان چه به صورت مستقل و یا غیر مستقل فعالیت می نمایند ، در این صورت اینگونه مشاغل نیازی به داشتن ضمانت نامه مالی ندارند و تنها برای هنرمندانی که دارای مشاغل غیر مستقل می باشند می بایست از اداره کار مجوز اخذ نمایند.
  • اقامت اتریش بصورت موقت برای افرادی که دارای شرایط استثنایی می باشد، شرایط شغلی که مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، در این صورت شخص می بایست دارای گواهی لازم جهت دارا بودن شرایط استثنایی جهت کار در وضعیت استثنایی باشد.
  • اقامت موقت برای محققین،که در این صورت محقق می بایست دارای مجوز فعالیت از یک سازمان و یا ارگان تحقیقاتی معتبر باشد.

درخواست ارزیابی رایگان

مقالات منتشر شده

مهاجرت به اتریش
ویزای تحصیلی اتریش
آشنایی با دانشگاه هلسینکی
دانشگاه پزشکی گراتس
دانشگاه صنعتی گراتس اتریش
روش های مهاجرت به فنلاند
جاذبه های دیدنی فنلاند
تحصیل تخصص پزشکی در اتریش
افزایش شهریه دانشگاه وین اتریش
لینک دانشگاه های فنلاند
تحصیل رایگان در فنلاند
هزینه تحصیل در فنلاند
مراحل تحصیل در اتریش
اقامت اتریش
دوره پیش دانشگاهی در اتریش چگونه است
اعزام دانشجو به اتریش
تحصیل رایگان در اتریش
شرایط تحصیل در اتریش