تحصیل پزشکی در اتریش

تحصیل پزشکی در اتریش

تحصیل پزشکی در اتریش جز پر طرفدارترین برنامه های اعزام در مهاجرت به اروپا می باشد. یکی از روش های مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل می باشد. پس از اخذ پذیرش و اقامت تحصیلی اتریش می توان در ادامه تحت شرایطی برای اخذ اقامت اتریش اقدام کرد. نکته ای که گفتن آن لازم است این می باشد که گرفتن ویزای تحصیلی تنها راه دریافت اقامت نیست. راه های دیگر نظیر ویزای کاری نیز امکان اخذ اقامت را فراهم می آورد. در این مقاله هزینه ها ، مدرک زبان مورد نیاز ( زبان تدریس ) ، مدارک لازم برای تحصیل تخصص پزشکی در اتریش را بررسی خواهیم کرد.

زبان تدریس پزشکی در اتریش

زبان تحصیل پزشکی در اتریش زبان آلمانی می باشد. برای تحصیل پزشکی در اتریش به زبان آلمانی جای نگرانی نخواهد بود. دانشگاه های اتریش برای دانشجویان بین المللی دوره های زبان آلمانی تدارک دیده اند. به هر حال توصیه ما به متقاضیان تحصیل پزشکی در اتریش این است که قبل از اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی سطحی از زبان آلمانی را در داخل کشور یاد بگیرند. در صورتی که پیش زمینه ای از زبان آلمانی داشته باشید سریع  تر و بهتر دوره زبان اتریش را طی خواهید کرد.

 

مزایای تحصیل پزشکی در اتریش

اولین مزیت تحصیل پزشکی در اتریش این این که برای ورود به دانشگا ه های پزشکی اتریش نیازی به دادن آزمون ورودی نخواهد بود.

دیگر مزیت مهم تحصیل پزشکی در اتریش اعطای بیمه درمانی بسیار ارزان به دانشجویان می باشد. هزینه های درمانی برای دانشجویان بسیار ارزان و مبلغی در حدود 23 یورو در ماه می باشد.

زبان تدیس تخصص پزشکی در اتریش

تحصیل پزشکی در اتریش

دیگر مزایای تحصیل تخصص پزشکی در اتریش

  • امکان دریافت ویزای همراه
  • تحصیل در بهترین دانشگاه های اروپا و دنیا
  • هزینه تحصیل بسیار پایین در حد رایگان (300 تا 700 یورو سالی)
  • امکان کار دانشجویی برای دانشجویان بین المللی
  • تمدید اقامت پس از پایان تحصیل به منظور پیدا کردن شغل در اتریش
  • امکان دریافت اقامت دائم پس از 3 سال کار کردن در اتریش
  • امکان سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا با ویزای دانشجویی اتریش

بورسیه تحصیل پزشکی اتریش

امکان دریافت بورسیه تحصیل پزشکی در اتریش وجود دارد. برای دریافت بورسیه تحصیل پزشکی در اتریش باید دارای رزومه قوی باشید. در صورت اخذ بورسیه هزینه های دانشجو به شدت کاهش می یابد.

شهریه هر ترم مبلغی در حدود 380 یورو می باشد.

 

هزینه تحصیل پزشکی اتریش

در مقایسه هزینه تحصیل پزشکی در اتریش در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی نظیر آلمان ، فرانسه و … می توان گفت اختلاف چشم گیری وجود دارد. امکان تحصیل پزشکی در اتریش با هزینه های بسیار پایین در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی وجود دارد.

پایین بودن هزینه تحصیل در اتریش دلیلی بر پایین بودن سطح دانشگاه های اتریش نخواهد بود. دانشگاه های اتریش در جهان از سطح علمی بسیار خوبی برخوردارند.

در تحصیل تخصص پزشکی در اتریش به دانشجویان 2500 یورو در ماه حقوق پرداخت می شود.

از دلایل محبوبیت تحصیل در اتریش امکان اخذ اقامت این کشور بعد از اتمام تحصیلات می باشد.

اخذ اقامت اخذ اقامت اتریش بدین صورت است که دانشجو پس از اخذ مدرک تخصص پزشکی از دانشگاه های اتریش می تواند به کار اشتغال پیدا کند. بعد سپری شدن مدت دو سال از ابتدای شروع به کار و پرداخت منظم مالیات و بیمه و همچنین تسلط به زبان آلمانی و سایر شرایط مورد نظر می توان برای دریافت اقامت دائم اتریش اقدام کرد.

 

دانشگاه علوم پزشکی وین

دانشگاه علوم پزشکی وین معتبرترین دانشگاه در زمینه ارائه دوره های تخصص پزشکی می باشد.  دانشگاه علوم پزشکی وین در حدود 600 سال قدمت دارد. تعداد دانشجویان ایرانی در دانشگاه پزشکی وین چشم گیر می باشد. دانشگاه مذکور یکی از بزرگترین دانشگاه بیمارستان های اروپا می باشد که شامل یک دانشگاه پیشرفته و مدرن و همچنین 1500 پزشک و 1800 محقق است.

 

اسکان دانشجویان تحصیل پزشکی اتریش

در هنگام تحصیل پزشکی در اتریش اجباری در جهت انتخاب محل سکونت وجود ندارد. دانشجویان می توانند هم در خوابگاه زندگی کنند هم اینکه به صورت شخصی و در صورت داشتن توان مالی اقدام به اجاره منزل شخصی کنند. در هر صورت به دلیل مناسب بودن هزینه خوابگاه معمولا این گزینه بیشتر انتخاب می شود.

هزینه ی خوابگاه های دانشجویی

هزینه اجاره خوابگاه های دانشجویی در اتریش متفاوت است. علت اختلاف هزینه ها تفاوت سطح امکاناتی است که در اختیار دانشجویان گذاشته می شود. در نهایت هزینه خوابگاه های دانشجویی مبلغی بین 180 تا 300 یورو خواهد بود. در صورتی هم که اقدام به اجاره منزل شخصی کنید هزینه آن به ازای هر 10 متر 100 یورو می باشد. این هزینه جدای از هزینه آب ، برق و گاز می باشد.

هزینه تحصیل تخصص پزشکی اتریش

تحصیل پزشکی در اتریش

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی اتریش

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی این کشور برای علاقه مندان به تخصص پزشکی در اتریش :

  • ارائه مدارک شناسایی متقاضی
  • ارائه گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • ریز نمرات
  • ارائه آخرین مدارک تحصیلی
  • ارائه مدارک مربوط به سوابق کار
  • ارائه کارت عضویت پزشکی
  • معرفی یک حساب بانکی معتبر جهت اثبات پشتوانه مالی

نکته:  تمامی مدارکی که در بالا گفته شد باید به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه شده باشند.

 

هدف ما

هدف ما در موسسه اعزام دانشجویی سپنتا ستاره اندیشه از مطالب ارائه شده،  انواع اقامت اتریش اطلاع رسانی و کمک به شما کاربر عزیز جهت آشنایی با انواع اقامت اتریش می باشد. امیدواریم تلاش سپنتا ستاره اندیشه باعث تحقق کسب اقامت اتریش برای شما مخاطب عزیز گردد. 

 در صورت تمایل می توانید با موسسه اعزام دانشجو سپنتا ستاره اندیشه با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جهت ارزیابی رایگان تماس حاصل نمایید یا فرم ارزیابی رایگان مشاوره تحصیل در خارج از کشور مندرج در سایت اینترنتی را تکمیل و ارسال نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است