تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم

تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم

اتریش یکی از کشورهای اروپایی است و همانند دیگر کشورهای اروپایی دارای دانشگاهی معتبر می باشد. کیفیت آموزشی این دانشگاه ها در سطح جهان بسیار بالا می باشد. تعداد ایرانیان متقاضیان مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل هر ساله رو به افزایش است از این رو اکثر این افراد تمایل دارند تا شرایط ورود به دانشگاه های این کشور را مورد بررسی قرار دهند و یکی از سؤالاتی که اکثر افراد برای ادامه تحصیل در اتریش با آن مواجه می شوند این موضوع است که آیا تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم امکان پذیر است؟

ادمه تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم

یکی از مهمترین نکاتی که باید در این مقاله در رابطه با تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم آن را بیان کنیم این موضوع است که اخذ پذیرش مستقیم در دانشگاه های اتریش برای ادامه تحصیل در این کشور از طریق کسب دیپلم در ایران امکان پذیر نمی باشد و اگر تمایل به پذیرفته شدن از طریق یکی از دانشگاه های معتبر این کشور را دارید در مرحله نخست باید در کنکور سراسری شرکت نموده و پس از اخذ قبولی در دانشگاه های آزاد یا سراسری ایران می توانید در همان رشته تحصیلی خود یا یکی از زیرشاخه های رشته تحصیلی خود در دانشگاه های اتریش پذیرفته شوید.

شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش و تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم

همانطور که در ابتدای مقاله در رابطه با تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم بیان نمودیم برای پذیرش در دانشگاه های کشور اتریش باید دانشجوی رشته مورد نظر خود در یکی از دانشگاه های ایران باشید به عبارتی می توان گفت یکی از شرایط ورود به دانشگاه های معتبر اتریش و تحصیل در اتریش با مدرک دیپلم قبولی در کنکور، دانشگاه مورد نظر و رشته تحصیلی مورد علاقه خود در ایران است.

جهت اخذ پذیرش دانشگاه های اتریش باید گواهی اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه های ایران، ارائه کارنامه و گواهی عدم منع تحصیلی از دانشگاه خود در ایران را به همراه دیگر مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیلی به دانشگاه مورد نظر خود در اتریش ارسال نمایید. دانشگاه مورد نظر پس از بررسی پرونده شما مجوز ادامه تحصیل را به دانشجویان بین المللی ارائه می دهد. البته در این روش واحدهای گذرانده شده در دانشگاه متقاضی در ایران با واحدهای دانشگاه اتریش مطابقت داده می شوند و نیازی به گذراندن مجدد این دروس نخواهید داشت.

اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که قصد مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل را دارید اما تنها دارای مدرک دیپلم می باشید روش های دیگر جهت اخذ اقامت کشور اتریش را توصیه می کنیم. یکی از این روش ها اخذ اقامت اتریش از طریق ویزای کاری می باشد. این روش برای افرادی مناسب می باشد که در کار خود دارای تخصص و تجربه بسیار بالا هستند.

 

اخذ اقامت اتریش با مدرک دیپلم

روش دیگر نیز جهت اخذ اقامت اتریش با مدرک دیپلم دریافت مجوز اقامت این کشور از طریق سرمایه گذاری می باشد؛ اما می توان گفت هنوز هم یکی از روش های آسان جهت اخذ اقامت اتریش ادامه تحصیل در این کشور می باشد. پس سعی کنید در کنکور دانشگاه های آزاد و سراسری ایران شرکت نموده و پس از کسب نمره قبولی در دانشگاه آزاد می توانید وارد خاک اتریش شوید.

 

مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در اتریش

البته جهت اخذ اقامت تحصیلی در اتریش به جمع آوری مجموعه ای از مدارک نیاز خواهید داشت که در این بخش از مقاله قصد داریم مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در اتریش را به شما معرفی نماییم.

  • در مرحله اول باید مدرک دیپلم خود و کارنامه آن را به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه نمایید.
  • مدرک پیش دانشگاهی و کارنامه آن نیز باید به صورت رسمی ترجمه شود.
  • ترجمه مدرک کارشناسی و کارنامه آن به زبان انگلیسی
  • ترجمه کارت ملی و شناسنامه خود به زبان انگلیسی
  • آقایان جهت اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاه های معتبر اتریش باید کارت پایان خدمت خود را به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه نمایید.
  • صفحه اول پاسپورت و تمامی صفحات آن که دارای مهر می باشد را اسکن نموده و از آن ها یک نسخه کپی تهیه نمایید.
  • نامه قبولی در کنکور
  • ارائه گواهی اشتغال به تحصیل در یکی از رشته های تحصیلی دانشگاه های ایران
  • ۱۲ قطعه عکس پاسپورتی رسمی

قبل از انجام هر گونه اقدامی برای مهاجرت تحصیلی به اتریش باید هزینه تحصیلی این کشور را نیز در نظر بگیرید.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است