تحصیل دکتری در اتریش

تحصیل دکتری در اتریش

یکی از اولویت های دانشجویان ایرانی متقاضی ادامه تحصیل در خارج از کشور تحصیل در قلب اروپا و دانشگاه های معتبر و ارزان آن می باشد. از آنجا که تعدادی از دانشگاه های معتبر در اتریش قرار داند این کشور به عنوان یکی از مقاصد تحصیلی برای دانشجویان ایرانی تبدیل شده است. البته با تحصیل دکتری در اتریش علاوه بر تحصیل در دانشگاهی با کیفیت عالی از زندگی در کشوری با کیفیت بالا بهره مند خواهید شد. اگر شما نیز از آن دسته از افرادی هستید که قصد ادامه تحصیل مقطع دکتری در اتریش را دارید تا پایان مقاله همراه ما باشید.

شرایط ادامه تحصیل دکتری در اتریش

یکی از مهمترین شرایط جهت پذیرش در دانشگاه های اتریش برای مقطع دکتری این است که متقاضی باید در حال تحصیل در یکی از دانشگاه های آزاد یا سراسری داخل کشور یا دیگر کشورها باشد. البته در برخی موارد اگر متقاضی در حال تحصیل نباشد باز هم امکان پذیرش تحصیلی از طرف دانشگاه های اتریش برای او وجود خواهد داشت.

طول دوره تحصیلی مقطع دکتری در اتریش حدوداً ۵ سال می باشد. زبان آموزشی در اکثر دانشگاه های کشور اتریش آلمانی یا انگلیسی می باشد که می توان گفت زبان آموزشی به رشته تحصیلی مورد نظر بستگی خواهد داشت. هر سال تحصیلی در مقطع دکتری در اتریش دارای دو ترم می باشد که آغاز ترم اول در هر سال ماه مارس و ترم دوم سپتامبر است. در صورتی که زبان آموزشی رشته مورد نظر شما آلمانی باشد پس از ثبت نام در دانشگاه باید در دوره پیش دانشگاهی و برای آموختن زبان آلمانی ثبت نام نمایید. این دوره می تواند ۳ ماه تا یک و سال نیم طول بکشد البته می توان گفت طول این دوره به کیفیت تحصیلی دانشجو وابسته می باشد.

 

مدارک مورد نیاز جهت ادامه تحصیل دکتری در اتریش

  • ارائه کپی از تمامی صفحات پاسپورت البته باید اعتبار پاسپورت شما بیش از شش ماه باشد.
  • دوازده قطعه عکس رنگی
  • ارائه ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی متقاضی
  • ارائه ترجمه رسمی و تأیید شده مدرک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • ارائه ترجمه رسمی و تأیید شده کارنامه مقطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • ارائه دو توصیه نامه از اساتید قبلی
  • ارائه رزومه
  • بیان هدف از تحصیل دکتری در اتریش
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی
  • ارائه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
  • گواهی عدم منع از تحصیل توسط دانشگاه قبلی متقاضی

هزینه تحصیل دکتری در اتریش

هزینه تحصیل دکتری در اتریش سالانه ۳۸۰ یورو می باشد. تمامی هزینه شهریه یک سال تحصیلی باید در ابتدای هر سال تحصیلی پرداخت شود. در برخی از دانشگاه های معتبر اتریش مثل دانشگاه صنعتی گراتس شهریه به دانشجوی بین المللی برگشت داده خواهد شد اگر در ترم حداقل ۹ واحد را با موفقیت گذرانده باشد. امکان کار کردن هم‌زمان با تحصیل در مقطع دکتری در اتریش وجود دارد اما توصیه اکید می کنیم که در سال اول تحصیلی روی درآمد این کار برای پرداخت هزینه های تحصیلی حساب نکنید.

رشته های تحصیلی مقطع دکتری در اتریش شامل رشته های علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم و هنر در گرایش های مختلف می باشد. شرایط ورود به رشته تحصیلی و همچنین دانشگاه مورد نظر شما بستگی دارد. در اکثر رشته های تحصیلی مقطع دکتری در اتریش پذیرش به صورت مستقیم و قطعی انجام می گیرد اما در برخی از رشته ها از جمله رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی، داروسازی، روانشناسی و برخی از دیگر رشته ها آزمون ورودی وجود دارد. برای تحصیل دکتری در اتریش در این رشته های تحصیلی پس از اینکه متقاضی موفق به اخذ ویزای تحصیلی شد و وارد این کشور شد باید در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت کرده و نمره قبولی را کسب نماید.

 

بورسیه های تحصیل دکتری در اتریش

دولت این کشور برای حمایت از دانشجویان مقطع دکتری و برای کاهش هزینه های تحصیلی به دانشجویانی که دارای رزومه عالی می باشند بورسیه تحصیلی ارائه می دهد. در صورت دریافت بورسیه تحصیل دکتری در اتریش به صورت رایگان برای شما امکان پذیر خواهد شد. دریافت بورسیه تحصیلی مقطع تحصیلی دکتری ادامه تحصیل در این مقطع را برای دانشجویان بین المللی دانشگاه های معتبر اتریش آسان خواهد ساخت.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است