Uncategorized

مهاجرت به فرانسه 2019

مهاجرت به فرانسه به عنوان یکی از ۵ قدرت برتر اقتصادی و اجتماعی و نظامی جهان، قطعا می تواند گزینه جذابی بر هر شخصی باشد که قصد مهاجرت از کشور خود را دارد. شما نیز می توانید به این کشور زیبا مهاجرت کنید البته به شرطی که شرایط خواسته شده برای این منظور را در فرانسه داشته باشید. در این مقاله می خواهیم فرآیند مهاجرت به فرانسه در سال ۲۰۱۹ و اخذ اقامت این کشور را مورد بررسی قرار دهیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

همه چیز درباره مهاجرت به فرانسه

کشور فرانسه در اروپا تا چندین سال پیش به عنوان یک کشور مرز باز و آزاد در پذیرش مهاجرین شناخته می شد. اما با گذر زمان و پس از سال ۲۰۰۶، قوانینی برای محدودیت پذیرش مهاجرها اعمال شد که باعث جلوگیری از ورود افرادی که بدون حرفه خاص یا سرمایه گذاری و یا خانواده ای به این کشور می آیند، شد. این افراد در طول سال های گذشته و به خصوص در موضوعات کار و ازدواج، فشار زیادی را بر دولت فرانسه وارد کرده اند.
با این حال، فرانسه همچنان درهای ورود خود را به سمت مهاجرین تحت شرایط سخت تر باز گذاشته است. البته سخت تر به این معنا که حتما باید حرفه ای مورد تایید داشته باشید و یا سرمایه گذاری کنید و یا برای تحصیل به این کشور بروید.

نیاز به ویزا برای ورود

در قانون کشور فرانسه میان ویزا و سند اقامت carte de séjour تمایز ایجاد شده است. برای تمامی افرادی که متقاضی دریافت سند اقامت دائم در این کشور هستند، یک ویزای اقامت طولانی مدت و یا اینتری پرمیت نیاز است. این به این معناست که شما برای ورود به کشور فرانسه باید به کنسولگری های این کشور مراجعه کنید تا در صورت تایید آن ها این کار صورت بگیرد. البته ناگفته نماند که چنین چیزی برای کشورهای عضو OECD نیاز نیست. به عنوان مثال یک شهروند آمریکایی تا ۹۰ روز اقامت، نیازی به اخذ ویزا ندارد.

به هر حال این نوع ویزا برای تمامی کسانی که قصد ماندن بیش از ۹۰ روزه در این کشور به منظور کار یا تحصیل را دارند، ضروری است. البته در این میان استثنائاتی برای برخی افراد به خصوص برای همسران زوج های فرانسوی برای ورود به این کشور و اقامت طولانی مدت وجود دارد.
این یک قاعده کلی است که برای هیچ شخصی سند اقامت دائم تعریف نمی شود مگر آنکه توسط یکی از سرکنسولگری ها تایید شوند. از همین جا متوجه می شویم که تمامی متقاضیان برای مهاجرت به فرانسه باید فرآیند را از کنسولگری های مورد تایید این کشور آغاز کنند.

ویزاهای کوتاه مدت

در کل قاره اروپا و برای ویزاهای کوتاه مدت یک حرکت و هارمونی هماهنگ به نام ویزای شینگن وجود دارد. این ویزا برای یک یا چندین اقامت برای حداکثر ۳ ماه در هر ۶ ماه یکبار صادر می شود. این ویزا برای ورود به فرانسه برای کشورهای قاره اروپا صادر می شود و شامل کسانی که از کشورهای خارجی قصد مهاجرت به فرانسه را دارند می شود.

ویزاهای طولانی مدت

ویزاهای طولانی مدت برای مهاجرت به فرانسه این ویزاها برای اقامت کسانی هستند که قصد دارند بیشتر از ۳ ماه در این کشور بمانند. این نوع ویزا vise de long séjour که توسط کنسولگری های معتبر فرانسوی صادر می شود، لازمه هر شخص خارجی برای اخذ کارت اقامت این کشور است. در این میان یک ویزای از نظر زمانی متوسط نیز بین کوتاه مدت و بلند مدت وجود دارد که برای آن نیازی به کارت اقامت نیست. اما این ویزا کاربردهای محدود شده ای دارد و شما باید برای اقامت، کار، تحصیل و یا …. ویزای بلند مدت دریافت کنید.
یکی از ویژگی های کمیاب فرانسوی ها در روند اخذ ویزا، اجازه درخواست ویزای بازنشستگی است. این ویزا تا زمانی که شرایط اقتصادی فرد به حالت نرمال برود، ادامه دارد.

یکی از لازمه های گرفتن کارت اقامت و مهاجرت به فرانسه به صورت دائم این است که شما باید یکی از انواع ویزاهای فرانسه از جمله ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای توریستی و یا ویزای … را دریافت کنید. همچنین برای گروهی از افراد تحت عنوان PACS نیز یک ویزای نوع خاص و البته محدود وجود دارد.

مهم ترین نکات مهاجرت به فرانسه نیز در این مقاله بررسی شد. شما برای اخذ هر نوع ویزای این کشور برای دریافت اقامت، باید طبق دستورالعمل ها عمل کنید.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =