ویزای تحصیلی آلمان ۲۰۱۹

شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان با توجه به دستورالعمل های اعلام شده توسط این کشور و همچنین مدارک مورد نیاز در این مقاله بررسی می شود. شما هم اگر متقاضی اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان هستید، می توانید برای کسب کامل ترین اطلاعات تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

 

شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان

کشور آلمان همانطور که می دانید یکی از برترین و صنعتی ترین کشورهای جهان است. در این کشور ارتباط بین صنعت و دانشگاه به عنوان نیروی محرکه اقتصاد آلمان بسیار قوی است. به منظور تقویت علمی و تحقیقاتی در سال های اخیر، کشور آلمان شرایطی را تعریف کرده است که شما بر اساس آن در صورت واجد شرایط بودن می توانید در این کشور تحصیل کنید.

شما به عنوان یک خارجی برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان باید مهم ترین شرط را داشته باشید. این شرط عبارت است از دارا بودن نامه تایید شده از سوی کالج ها، دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی در زمینه رشته های مختلف علمی و موسیقی. البته فراموش نکنید که مرکز یا دانشگاه مورد نظر باید دارای تاییدیه های لازم از سوی دولت آلمان باشد.

 

در صورت اخذ ویزای تحصیلی آلمان می توانیم چه تحصیلاتی در این کشور پیگیری کنیم؟

هر یک از دوره ها و تحصیلات مذکور در ذیل مطلب در صورت اخذ ویزای دانشجویی در آلمان قابل پیگیری و ادامه است:

  • تحصیلات تمام وقت و کامل دانشگاهی
  • دوره های آموزش زبان آلمانی برای انجام تحقیقات گوناگون
  • دوره های کالج مقدماتی دولتی Studienkolleg: دوره ای که به عنوان پیش مقدمه برای ورود دانش آموزان فارغ التحصیل خارجی به دانشگاه های آلمان برگزار می شود. این دوره در تمامی آلمان شناخته شده است و به منظور بررسی صلاحیت شما به عنوان یک خارجی برای ورود به دانشگاه های آلمان و تحصیل در آن ها برگزار می شود. پس از پایان دوره شما باید در آزمونی مشخص که برای این دوره ها برگزار می شود، تایید شوید. این آزمون Feststellungsprüfung و چیزی معادل همان دوره پیش دانشگاهی در آلمان است. در صورت قبولی، مدرکی به شما اعطا می شود که شما به وسیله آن می توانید برای ورود به دانشگاه های آلمان اقدام کنید.
  • دوره پروپوزیتیویک
  • دوره کارآموزی مقدماتی اجباری

 

چه شرایطی برای درخواست ویزای تحصیلی آلمان نیاز است؟

اخذ ویزای دانشجویی آلمان نیز مانند سایر کشورها مستلزم دارا بودن شرایط و مدارکی است. شما باید این مدارک را از طریق سفارت ها و کنسولگری های آلمان خارج از خاک این کشور تحویل داده و سپس منتظر پاسخ بمانید. تمامی مدارک مورد نیاز برای این پروسه باید به صورت اصل همراه با دو کپی ارسال شوند.

 

این اسناد و مدارک عبارتند از:

  • دو فرم درخواست ویزای تحصیلی آلمان به صورت کامل شده
  • پاسپورت ملی معتبر
  • پاسپورت قبلی در صورت وجود
  • دو قطعه عکس پرتره بیومتریک که اخیرا گرفته شده باشند
  • اسناد مربوط به تایید پذیرش در یکی از کالج ها و مراکز مورد تایید که می تواند شامل موارد زیر باشد: نامه پذیرش دانشگاه “Zulassungsbescheinigung”، نامه پذیرش در دوره پایه که توسط Studienkolleg صادر شده است، نامه پذیرش در یک دوره پروپوزیته، نامه پذیرش در دوره مقدماتی فراگیری زبان آلمانی.
  • گواهینامه های معتبر و مدارک تحصیلی تایید شده دوره های آموزشی قبلی
  • مدرک دانشگاهی آلمان “Abitur”؛ اگر در یک مرکز آموزش آلمانی در خارج از کشور تحصیل کرده اید. در صورتی که این مدرک را ندارید، موارد زیر را ارسال کنید.
  • مدرک تحصیلی دانشگاهی تایید شده توسط ادارات معتبر آموزشی هر کشور. این مدرک باید در معیارهای خود، با مدرک دانشگاهی آلمان Abitur برابری کند.
  • سوابق کامل تحصیلی و نسخه رونوشت از آن ها
  • رزومه: این مورد باید تمامی تجارب علمی، تحقیقاتی و آموزشی و یا حتی کارآموزی شما در مراکز مختلف باشد.
  • مدارک مربوط به اثبات توانایی معیشت شما در طول زندگی در آلمان و پس از اخذ ویزای تحصیلی آلمان.
  • مدارک مربوط به تحت پوششی بیمه درمانی. این پوشش ها باید حداقل ۳۰۰۰۰ یورو ارزش داشته باشد و باید حداقل ۳ ماه معتبر باشد.
  • نامه توضیحات شما درباره علل و انگیزه شما از تحصیل در آلمان
  • گواهی ازدواج در صورت مزدوج بودن و گواهی فرزندان در صورت داشتن فرزند
  • اثبات پرداخت هزینه ویزا به مقدار ۶۰ یورو
  • اثبات مهارت های شما در تسلط به زبان آلمانی ( در صورتی که دوره تحصیلی شما شامل این زبان بوده و یا به صورت ترکیبی با زبان دیگر باشد)
  • اثبات مهارت های مربوط به تسلط شما به زبان انگلیسی (برای دوره های شامل زبان انگلیسی و ترکیبی)

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است