Uncategorized

ویزای تحصیلی انگلستان 2019

اخذ ویزای تحصیلی انگلستان دارای فرآیند و روال خاصی می باشد که از سوی اداره امور اتباع و مهاجرین این کشور و با توجه به ملاحظات علمی و تحقیقاتی صورت می گیرد. شما برای گرفتن این نوع اقامت، ابتدا باید روال آن را به همان صورت که توسط دولت انگلستان تعیین شده است طی کرده و سپس برای اخذ ویزای تحصیلی انگلیس، منتظر تایید یا رد درخواست بمانید. شما می توانید برای اطلاع از کلیات اخذ این نوع ویزا و مسائل مربوط به آن تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

اخذ ویزای تحصیلی انگلستان

تمامی متقاضیان خارجی تحصیل در انگلستان برای این منظور باید دارای مدرک ویزای تحصیلی انگلستان Tier 4 باشند. این ویزا برای دانشجویانی است که در دوره های طولانی و کامل تحصیل در این کشور شرکت می کنند؛ نه دوره های کوتاه مدت و یا کورس های زبان.

برای اقامت طولانی مدت در انگلستان برای تحصیل، شما باید این نوع ویزا را با توجه به شرایط ملیتی و هویتی خود از دولت انگلستان اخذ کنید. ما در این مقاله کلیات و راهنمایی ها را در این خصوص به شما ارائه می کنیم. با ما همراه باشید.

 

چگونه می توان برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان درخواست داد؟

شما برای درخواست برای تایید اقامت و اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می توانید به سه روش اینترنتی، پستی و حضوری اقدام کنید. به یاد داشته باشید که روش اینترنتی تنها برای کسانی است که در خارج از انگلستان (بجز کره شمالی) زندگی می کنند. افرادی که هنگام درخواست در انگلستان اقامت دارند باید درخواست را یا به صورت پستی و یا به صورت حضوری ارسال کنند.

 

چه زمانی برای اخذ ویزای دانشجویی از انگلستان باید درخواست داد؟

شما باید با بررسی دوره های آموزشی بلند مدت، زمان شروع هرکدام را بدانید و پس از آن دانشگاه مد نظر شما برای دوره ارائه شده بخواهید شما را پذیرش کند. در صورتی که تایید شوید، مجوز از سمت دانشگاه برای شما صادر شده و در صورت تامین سایر اسناد و مدارک ویزا برای شما صادر می شود. بهترین زمان برای ارسال درخواست ویزای تحصیلی انگلستان، حداقل سه ماه قبل از شروع دوره مد نظر است. شما همچنین در فرم درخواست خود می توانید از شماره CAS که به شما اعطا شده است برای پیش رفتن بهتر فرآیند بهره ببرید.

 

آیا با اخذ ویزای دانشجویی در انگلیس می توان همزمان با تحصیل، کار نیز انجام داد؟

پاسخ به این سوال در کمال شگفتی بله است. شما به عنوان یک دانشجوی خارجی دوره های اصلی بلند مدت دانشگاه های انگلستان، این اجازه را دارید تا در ساعاتی مشخص و به صورت نیمه وقت کار کنید. سقف این ساعات برای شما توسط دولت انگلستان به عنوان یک فرد خارجی، ۲۰ ساعت در هفته در نظر گرفته شده است. البته شرط اصلی این موضوع آن است که دانشگاه شما در میان ارائه دهندگان مورد تایید دوره های تحصیلی مذکور در انگلستان باشد. این دانشگاه ها همواره توسط دولت در یک لیست به صورت سالانه قرار می گیرند.

 

برای دریافت ویزای دانشجویی انگلستان چقدر سرمایه مورد نیاز است؟

به صورت کلی، درخواست شما برای بررسی شرایط اخذ ویزای تحصیلی انگلستان برای شما دارای هزینه خواهد بود. این هزینه ممکن است به ملیت و ویزای درخواستی شما نیز بستگی داشته باشد. به عنوان یک دانشجوی خارجی در صورتی که از خارج از این کشور اقدام کنید باید ۳۳۵ پوند بپردازید. البته این مقدار با توجه به زمان و سال درخواست شما ممکن است تغییر کند و شما باید همواره این مورد را چک کنید.

 

برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان چه مدارکی مورد نیاز است؟

شما همواره باید دقت داشته باشید که با توجه به سیاست های دولت انگلیس در هر زمان، شرایط و اسناد مورد نیاز برای اخذ انواع ویزا تغییر می کند و شما باید همواره با مطالعه وبگاه های مرتبط ادارات امور مهاجرین و وزارت امور خارجه از شرایط جدید آگاهی پیدا کنید.

برای این نوع ویزا شما نیاز به یک نامه تایید شده از یکی از دانشگاه ها یا کالج های مورد تایید دولت در انگلستان داشته باشید. مابقی اسناد و مدارک نیز، همان اسناد و مدارکی است که برای اخذ انواع دیگر ویزاها در این کشور نیاز دارید. از جمله اسناد سلامت فردی و روحی، اسناد عدم پیشینه کیفری و تایید هویت، پاسپورت با چند قطعه عکس معتبر، مدارک و اسناد اثبات توانایی تامین مالی و ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − هفت =