ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی فرانسه 2019

اخذ ویزای تحصیلی فرانسه دارای متقاضیان زیادی در سراسر جهان است. فرانسه نیز برای این منظور پروسه ای را تعریف کرده که طی آن دانشجویان می توانند بر اساس ملیت خود و همچنین دوره های درخواستی برای ادامه تحصیل در این کشور، می توانند برای اخذ انواع مختلف ویزای تحصیلی این کشور اقدام کنند. در این مقاله می خواهیم درباره مهم ترین نکات در فرآیند درخواست شما برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه و شرایط مورد نیاز آن صحبت کنیم. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

در این مورد نکات و ملاحظاتی وجود دارد که ممکن است با توجه به شرایط هویتی و ملیتی و… ما، فرآیند را برای شما آسان تر و یا سخت تر کند. ما در این مقاله مهم ترین موارد را در این موضوع بررسی می کنیم.

برای این منظور شما باید بدانید که برای تحصیل در فرانسه آیا اصلا نیازی به ویزای دانشجویی دارید؟

کشور فرانسه یکی از کشورهای مشترک المنافع سازمان همکاری های اقتصادی اروپا و اتحادیه اروپا است. این کشورها به منظور حفظ سیاست های حمایتی از یکدیگر در این قاره، در زمینه رفت و آمد و ویزا و اقامت نیز تفاوت هایی برای افراد اروپایی با غیر اروپایی ها قائل می شوند. شما در صورتی که متقاضی ادامه تحصیل در فرانسه باشید و عضو یکی از کشورهای اتحادیه اروپا EEA و سوئیس، نروژ، ایسلند یا لیختن اشتاین باشید؛ برای ادامه تحصیل در فرانسه نیازی به ویزا ندارید و تنها می توانید این کار را با یک پاسپورت و شناسنامه معتبر از کشور خود انجام دهید. اما تمامی افراد با ملیتی غیر از موارد مذکور برای تحصیل در فرانسه باید نسبت به اخذ ویزای تحصیلی فرانسه اقدام کنند.

چه نوع ویزای دانشجویی فرانسه را نیاز دارید؟

انواع مختلفی از ویزای فرانسه وابسته به اینکه چه زمانی شما می خواهید در این کشور بمانید وجود دارد. در این قسمت انواع ویزای تحصیلی فرانسه را برای شما آورده ایم:

  • ویزای تحصیلی شینگن (کوتاه مدت)

در صورتی که طول دوران مطالعه و تحقیقات شما در فرانسه مطمئنا کمتر از ۳ ماه یا همان ۹۰ روز باشد، شما برای این منظور باید نسبت به اخذ ویزای تحصیلی فرانسه از نوع کوتاه مدت یا همان ویزای شینگن اقدام کنید. ویزای دانشجویی شینگن رایگان است و نمی تواند تمدید شود.

  • ویزای مخصوص امتحانات ورودی

در صورتی که شما بخواهید برای شرکت در آزمون های ورودی دانشگاه های فرانسه به این کشور سفر کنید، باید بدانید که نسبت به اخذ ویزای کوتاه مدت ورودی آزمون دانشگاه ها اقدام کنید. این ویزا که به زبان فرانسوی visa de court séjour étudiant concours نام دارد، تنها به شما اجازه شرکت در آزمون های ورودی دانشگاه ها یا مراکز تحقیقاتی را می دهد. در صورتی که در آزمون ورودی قبول شوید، می توانید نسبت به تمدید این نوع ویزا برای یکسال اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد شما می توانید با اداره آموزش دانشگاه مد نظر خود در فرانسه تماس بگیرید.

  • ویزای تحصیلی موقت شش ماهه

این ویزا visa de long séjour temporaire pour études به شما اجازه می دهد تا سقف ۶ ماه در فرانسه در زمینه های مطالعاتی تحصیل و تحقیقات اقامت داشته باشید. با اخذ این نوع از ویزای تحصیلی فرانسه شما نیازی به اقدام برای اجازه اقامت مجزا در فرانسه ندارید.

  • ویزای تحصیلی بلند مدت

ویزای بلند مدت تحصیل در فرانسه یا visa de long séjour pour études برای تمامی متقاضیانی است که قصد تحصیل در فرانسه را برای بیش از ۶ ماه دارند. این ویزا مجوز اقامت شما برای دوران معمولی تحصیل در مقاطع مختلف در فرانسه است. این دوران معمولا سه سال برای مدرک لیسانس، دو سال برای دوره کارشناسی ارشد و چهار سال برای یک دوره دکترا هستند. این ویزا همچنین VLT-TS یا اقامت طولانی تمدید شده نیز نامیده می شود. شهروندان کشور الجزایر به دلیل پیشینه سوابق دو کشور نیازی به VLT-TS ندارند؛ اما مقررات متفاوتی نیز دارند. شما بهتر است در این مورد نیز برای گرفتن راهنمایی های بهتر درباره اخذ ویزای تحصیلی فرانسه، باکنسولگری و یا سفارت فرانسه در کشور خود ارتباط بگیرید.

شرایط کار با اخذ ویزای تحصیلی در فرانسه چگونه است؟

با اخذ یک ویزای تحصیلی فرانسه به صورت بلند مدت و تایید شده VLS-TS، می توانید سالیانه به مقدار ۹۶۴ ساعت در این کشور کار کنید. این مقدار را می توان کمی بیش از اشتغال نیمه وقت معمول در این کشور ارزیابی کرد. اما این تعداد ساعات هم بازه های ماهانه خاصی دارد که باید تقسیم بندی شده و رعایت شوند.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 1 =