ویزای تحصیلی کانادا

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا در این مقاله به طور دقیق مورد بررسی قرار می گیرد. شما در صورتی که می خواهید از تمامی مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا مطلع شوید، با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

کانادا کشوری در آمریکای شمالی، دارای رتبه های دانشگاهی بسیار خوبی در دنیا است. همین عامل باعث شده است تا دانشجویان از سراسر جهان برای تحصیل به کانادا مراجعه کنند.

هر شخص به منظور تحصیل در این کشوری و اخذ ویزای تحصیلی آن باید دارای شرایط خاصی باشد.

در این مقاله این شرایط را به تفصیل با یکدیگر بررسی خواهیم کرد. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور کانادا، سالیانه بالغ بر ۱۲۰ هزار دانشجوی خارجی را در موسسات و مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی خود پذیرش می کنند. این دانشگاه ها برای تقویت و ارتقا سطح علمی و تحقیقاتی، نشریات و مجلات و همکاری ها و روابط بین المللی خود، به صورت گسترده دانشجویان مستعد خارجی را جذب می کنند.

اگر شما نیز متقاضی اخذ این نوع ویزا از کشور کانادا هستید باید بدانید که روال اقدام برای ویزای تحصیلی کانادا به چه صورت بوده و شرایط و مدارک مورد نیاز آن چیست؟

 

  1. دانشگاه مورد نظر خود برای تحصیل در کانادا را انتخاب کنید:

شما می بایست قبل از شروع فرآیند درخواست ویزا، دانشگاه مورد نظر خود برای تحصیل را انتخاب کنید و مستندات خود را به آن ها ارائه دهید تا در صورت پذیرش نامه موافقت برای شما برای اخذ ویزا ارسال شود.

برترین دانشگاه های کانادا عبارتند از:

  • دانشگاه بروک
  • کالج سنکا
  • دانشگاه رجینا
  • دانشگاه ویلفرد لوریر
  • دانشگاه مونت آلیسون
  • دانشگاه تامسون ریورز
  • دانشگاه رویال رودز

 

  1. بررسی کنید که آیا اصلا به ویزای تحصیلی کانادا نیازی دارید؟

موارد بیان شده در ذیل مطلب، نیازی به داشتن ویزای تحصیلی کشور کانادا ندارند:

  • در صورتی که جزو خانواده و یا کارکنان شخص خارجی در کانادا باشید؛ که توسط وزارت امور خارجه کانادا به عنوان یک مرجع تجاری و توسعه ای در کانادا به رسمیت شناخته شود.
  • طول دوره و کورس تحصیلی شما کمتر از ۶ ماه باشد.
  • شهروند کشور دیگری هستید اما یک مقام هندی تایید شده و رسمی در کانادا دارید.

 

  1. درخواست خود را برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا ثبت کنید:

شما به محض دریافت نامه تایید از دانشگاه مورد نظر باید سریعا برای اخذ ویزا اقدام کنید.

  • از طریق آنلاین و با مراجعه به سایت شهروندی و مهاجرت کانادا CIC، فرآیند تایید و ثبت درخواست اخذ ویزا را شروع کنید.
  • در بعضی کشورها که دسترسی به اینترنت محدود است و یا فیلترینگ مانع شده است، شما باید از طریق فرم های کاغذی اقدام کنید.
  • نامه پذیرش تایید شده دانشگاه که توسط دولت این کشور نیز تایید شده است را بیاورید.
  • ارائه مدارک اثبات توانایی مالی برای پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا
  • عدم وجود سابقه کیفری
  • ارسال مدارک برای اثبات وضعیت سلامت روحی و روانی و اثبات هویتی

 

  1. تمام مدارک مورد نیاز خود برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا را آماده کنید

مدارک مذکور عبرتند از:

  • فرم درخواست تکمیل شده به صورت کامل
  • اصل نامه موافقت دانشگاه مورد نظر با تحصیل در کانادا
  • دارا بودن گذرنامه یا همان پاسپورت معتبر (این مورد برای شهروندان آمریکایی نیاز نیست)
  • دو عکس در فرمت عکس گذرنامه با دارا بودن اطلاعات نام و تاریخ تولد در پشت آن ها
  • اسناد بانکی و حساب هایی که اثبات کند شما در صورت تحصیل در کبک قادر هستید ماهانه ۹۱۷ دلار کانادا هزینه کنید. این رقم در سایر ایالت ها ۸۳۳ دلار کانادا است.
  • نامه توضیحات درباره علل و انگیزه تحصیل در کانادا و اطلاعاتی از خودتان
  • در صورتی که قصد تحصیل در کبک دارید باید گواهینامه Certificate d’pronunciation du Québec را به ترجمه های انگلیسی و فرانسوی ارائه کنید.
  • پرداخت هزینه اخذ ویزای تحصیلی کانادا به مبلغ ۱۵۰ دلار کانادا
  • مدارک اثبات سطح تسلط زبان: در این مورد آزمون های آیلتس و تافل معتبر است

 

زمان رسیدگی سریع و مهلت پایان اعتبار ویزای دانشجویی کانادا

بر اساس قوانین این کشور، اگر شما عضو خانواده ای باشید که در این کشور با دارا بودن ویزای کار، در حال فعالیت است و یا در حال اخذ این ویزا است، فرآیند درخواست ویزای تحصیلی کانادا برای شما در دو هفته بررسی می شود.

این ویزا بعد از اخذ در صورت درخواست شما برای ادامه تحصیل، قابل تمدید است.

همچنین شما باید بدانید که ویزای تحصیلی این کشور، ۹۰ روز پس از پایان تحصیل شما منقضی می شود.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است