ویزای شنگن

ویزای شنگن

ویزای شنگن اجازه ی سفر آزاد و بدون مرز را به  ۲۶ کشور اروپایی  که به کنوانسیون همگانی ملحق شده اند را میدهد . ویزایی  که از هر  یک از این ۲۶ کشور دریافت کنید ، این امکان را به شما میدهد تا به سایر کشورهای منطقه شینگن نیز در محدوده و اعتبار ویزا خود بازدید کنید.

در چه مواردی به اخذ ویزای شنگن نیاز است؟

در کنترل فرودگاه ها و یا مرزهای زمینی، مقامات ایالت ها هنوز می توانند از مسافر مدارک  شناسایی و ویزای شنگن را جهت روئیت و بررسی  درخواست کنند که در این صورت فرد می بایست کلیه مدارم مربوطه اعم از دعوت نامه، رزرو هتل و رزرو پرواز، منابع مالی کافی برای پرداخت هزینه های سفر را ارائه کند.

  • ساکنین کشورهای عضو اتحادیه شنگن: آنها برای سفر به کشورهای منطقه شنگن نیازی به ویزا ندارند. کارت هویت به عنوان یک سند مسافرتی کافی است
  • شهروندان غیر شنگن با اجازه اقامت در یکی از کشورهای منطقه:  آنها نیازی به ویزا ندارند. آنها می توانند با گذرنامه و اجازه اقامت سفر کنند
  • شهروندان برخی کشورهای غیر شنگن ممکن است برای مدت ۹۰ روز بدون داشتن ویزا برای گردشگری یا کسب و کار در منطقه شنگن باقی بمانند مانند شهروندان کشور سوئیس
  • شهروندان همه کشورهای دیگرکه عضو شنگن نمیباشند برای تردد در خاک این اتحادیه نیاز به مجوز ورود یا همان ویزا را دارند .

 

ملیت هایی که نیاز به یک ویزای شنگن دارند

به هر دلیلی شهروندان کشورهای زیر به ویزای برای سفر به کشورهای شنگن نیاز دارند:

  • لیست کشورهایی که برای ورود به اتحادیه نیاز به ویزا دارند: افغانستان، الجزایر، آنگولا، عربستان سعودی، ارمنستان، فلسطین، جمهوری آذربایجان، بحرین، بنگلادش، بلیز، بنین، بوتان، بلاروس، بولیوی، بوتسوانا، بورکینافاسو، بروندی، کامبوج، کامرون، کیپ ورد، جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، چین، کومور، کنگو، کنگو (جمهوری دموکراتیک)، کره شمالی، ساحل عاج، کوبا، دومینیکن (جمهوری)، اکوادور، مصر، اریتره، اتیوپی، فیجی، فیلیپین، گابن، گامبیا، گرجستان، غنا، جامائیکا، جیبوتی، اردن، گینه، گینه بیسائو، گینه استوایی، گویان، هائیتی، هند، اندونزی، ایران، عراق، قزاقستان، کنیا، قرقیزستان، کوزوو، کویت، لائوس، لسوتو، لبنان، لیبریا، لیبی، ماداگاسکار، مالاوی، مالدیو، مالی، مراکش، موریتانی، میانمار، مغولستان، موزامبیک، نامیبیا، نائورو، نپال، نیجر، نیجریه، عمان، پاکستان، پاپوآ گینه نو، قطر، رواندا، روسیه، سائوتومه و پرینسیپ، سنگال، سیرالئون، سوریه، سومالی، سریلانکا لانکا، آفریقای جنوبی، سودان، سورینام، سوازیلند، تاجیکستان، تانزانیا، تایلند، توگو، تونس، ترکیه، ترک منستان، اوکراین، اوگاندا، ازبکستان، ویتنام، یمن، زامبیا، زیمبابوه.

ملیت هایی که برای اقامت کوتاه مدت نیازی به یک ویزای شنگن ندارند

شهروندان کشورهای زیر نیازی به ویزای ورودی برای بازدید از کشورهای منطقه شنگن برای حداکثر ۹۰ روز برای مسابقات گردشگری، کسب و کار، دعوت نامه و ورزش نیست:

آلبانیا، آندورا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، استرالیا، باهاماس، باربادوس، بوسنی و هرزگوین، برزیل، برونئی، کانادا، شیلی، کلمبیا، کره جنوبی، کاستاریکا، کرواسی، دومینیکا، السالوادور، جمهوری یوگسلاوی مقدونیه (مکزیک)، امارات متحده عربی، ژاپن، گرانادا، گواتمالا، هندوراس، هنگ کنگ، جزایر سلیمان، اسرائیل، کیریباتی، مالزی، ماکائو، ماریان شمالی، مارشال، موریس، مکزیک، میکرونزی، موناکو، مونته نگرو، نیکاراگوئه، نیوزیلند پالائو، پاناما، پاراگوئه، پرو، سنت کیتس و نویس، ساموآ، سنت لوسیا، صربستان، سیشل، سنگاپور، ایالات متحده، سنت وینسنت و گرنادین، تایوان، تیمور شرقی، تونگا، ترینیداد، توباگو، توووو، اروگوئه، واناتو ، ونزوئلا

انواع ویزای شنگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن با دعوت

ویزای شینگن توریستی

ویزای شنگن فرست مطالعاتی

ویزای شنگن کاری

ویزای شینگ خانواده

ویزای بیزنس

  • ویزای شینگن با دعوتنامه :

فقط برای برخی از شهروندان غیر اتحادیه اروپا مورد نیاز است

نوع: ۹۰ روز، ۱ ورودی یا muilti

این نوع ویزا دارای حداکثر ۹۰ روز اعتبار بوده و غیر قابل تمدید میباشد

ویزای شینگن یکسان (( VSU  اجازه می دهد تا شما در ۲۶ کشور اروپایی که به کنوانسیون شنگن پیوستند سفر کنید.

این ویزا را می توان از طریق دعوت یک شهروند یک کشور شنگن یا شخصی که در یک کشور شنگن با اجازه اقامت اقامت داشته باشد، بدست آورید. به عنوان مثال، ممکن است از یک شهروند کوبایی که مایل به بازدید از یک دوست آلمانی است درخواست کند، و یا توسط یک شهروند بنگالی که مایل به بازدید از یک بنگالی است که در ایتالیا زندگی می کندو مقیم است  و کار می کند، درخواست کند. علاوه بر دعوتنامه و سایر اسناد، برای دریافت ویزای شنگن نیز لازم است که یک اظهارنامه بانکی با هزینه کافی برای پوشش هزینه های سفر ارائه شود.

 

مدت زمان اعتبار و تعداد ورودی های ویزاهای شنگن :

ویزای شنگن با حداکثر زمان ۹۰ روزه تک ورودی  یا چند بار ورود (multiple) صادر می شود. به طور کلی ویزای شنگن برای مدت زمانی برابر با اسناد ارائه شده، مانند رزرو پرواز و رزرو هتل، دعوت نامه، وام و بیمه درمانی صادر می شوند. ویزای طولانی (چندین بار ورود ۹۰ روزاقامت در بازه ی زمانی  ۶ ماه) معمولا فقط به کسانی که در گذشته ویزای شنگن دریافت کرده اند، اعطا می شود.

این امکان وجود ندارد که در ویزای شنگن برای گردشگری بیش از ۹۰ روز در عرض ۶ ماه اقامت داشته باشید. اگر متقاضی در حال حاضر ۹۰ روز در کشورهای منطقه شنگن (به عنوان مجموع تمام روزهای صرف شده در یک یا بیشتر از ۲۶ کشور منطقه مشترک) را صرف کند، باید درخواست مجدد برای ویزای شنگن را بعد از سه ماه درخواست نماید .

 

شنگن ۱بار ورود

اجازه می دهد تا فقط یک بار وارد حوضه ی شنگن شده و در ۲۶ کشور اروپایی آزادانه حرکت کنید؛ اتحادیه  را که ترک کردید  ویزای شما دیگر معتبر نیست حتی اگر همه ی  روزهای مجاز را استفاده نکرده باشید.

شنگن  ۲بار ورود

اجازه می دهد تا شما دو بار وارد حوضه ی شنگن شده و در ۲۶ کشور اروپایی حرکت کنید؛ منطقه اتحادیه را که برای بار  ترک کردید ، ویزای شما دیگر معتبر نیست، حتی اگر تمامی روزهای مجاز  استفاده نشده باشد .

 

شنگن multi یا چند بار ورود

به شما اجازه می دهد تا چندین بار در یک بازه زمانی معین از حوضه ی شنگن ورود و خروج کنید،و در مجموع  برای زمان مشخصی در کشورهای حوضه ی باقی بمانید. به عنوان مثال، اگر ویزا از ۱ ژانویه تا ۳۰ ژوئن معتبر باشد و اجازه اقامت ۹۰ روزه باشد ، بدین معناست که شما طی ۶ ماه امکان ورود و خروج از حوضه ی شنگن  را به دفغات دارید اما مجموع اقامت های شما نباید بیش از ۹۰ روز باشد.

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است