Uncategorized

ویزای کار انگلستان 2019

همه چیز درباره ویزای کار انگلستان در این مقاله به صورت کامل بررسی می شود. انگلستان یکی از کشورهای بزرگ جهان از نظر اقتصادی است. این کشور دارای واحد پولی و سیستم مجزای اداره نسبت به سایر نقاط جهان است. به همین دلیل، همه ساله این کشور تقاضاهای زیادی برای اخذ ویزای کار دریافت می کند. متقاضیان این درخواست ها برای تایید باید از تمامی فیلترهای قانونی تعریف شده توسط دولت انگلستان عبور کنند. شما می توانید در ادامه این مقاله اطلاعات تکمیلی را در این خصوص دریافت کنید.

 

همه چیز درباره ویزای کار انگلستان

شما به عنوانی یک فرد متقاضی کار در انگلستان در صورت تایید و صدور ویزا می توانید در این کشور در موقعیت های شغلی مشخص کار کنید. فرآیند اخذ ویزای کار انگلستان بستگی زیادی به ملیت و نوع کاری که شما در آن مهارت دارید، دارد. شما در صورتی که متقاضی اخذ ویزای کار در این کشور هستید باید بدانید که این فرآیند نیازمند یک سند قوی به عنوان تاییدیه شما برای کار در انگلیس است. این سند همان تایید و پذیرش شما توسط یک کافرما برای یک موقعیت شغلی مشخص در انگلستان است.

انگلیس در حال حاضر عضوی از اتحادیه اروپا است و به همین دلیل افراد با تابعیت این اتحادیه و اتباع عضو کشورهای EFTA برای کار و یا تحصیل در انگلیس نیازی به ویزا نداشته و در اولویت هستند. البته در این کشور و در سال های با تغییرات به وجود آمده در ساختار اقتصادی و سیاسی، ممکن است بر اثر رای گیری  Brexit در سال ۲۰۱۶، این شرایط برای شهروندان اتحادیه اروپا و EFTA در آینده تغییر کند.

برای خارجی های غیر اتحادیه اروپا و EFTA، انگلیس یک سیستم ارزیابی در سال ۲۰۰۸ بر اساس موقعیت های شغلی هر منطقه از انگلستان تعریف کرده است که بر اساس آن جریان تقاضاها برای ویزای کار انگلستان کنترل می شود. قوانین و شرایط برای اخذ ویزای کار انگلستان در سال های اخیر سخت تر شده است و این کشور محدودیت هایی را برای پذیرش اتباع خارجی تعیین کرده است.

این تغییرات در سال های اخیر شامل موارد مهمی بوده است که از جمله آن ها می توان به بالا بردن حداقل حقوق جهت پرداخت به کارگران یا کارکنان اشاره کرد. این مورد باعث شده است تا کارکنان انگلیسی رغبت کمتر و حساسیت بیشتری در مورد کار با خارجی ها داشته باشند. همچنین سطوح زبان مورد نیاز برای اخذ ویزای کار انگلستان تغییر کرده و حساس تر شده است.

یکی دیگر از آخرین تغییرات این فرآیند توسط دولت انگلستان، بستن پذرش ها و درخواست برای بعضی از دسته های مشاغل است. این دسته ها معمولا از بین خدماتی ها بلاک شده اند که نیازی به نیروی خارجی ندارند. به طور کلی همچنین در آینده پیش بینی می شود که محدودیت ها برای دسته های غیر مهارتی نیز ادامه پیدا کرده و تشدید شود. اما بعضی از مشاغل نیاز این کشور همچنان و در سطح بالا دارای جذب هستند. شما به عنوان متقاضی ماهر دسته های شغلی مشخص شده به عنوان نیاز در انگلیس می توانید با ارائه سوابق و مستندات مورد نیاز، به راحتی ویزای کار انگلستان را اخذ کنید.

 

شرایط مشاغل مختلف و معافیت های اخذ ویزای کار انگلستان

بسیاری از انواع ویزای کار در انگلستان علاوه بر پیشنهاد شدن و تایید توسط کارفرما برای پوزیشن مورد نظر، نیاز به حمایت مالی کارفرما با اسناد مالی روشن و واضح نیز دارند. شما باید بدانید که به صورت کلی در حال حاضر برای مشاغل معمولی یا مشاغلی که نیاز به مهارت خاصی ندارند و یا مشاغل کم مهارت، ورود به این کشور و اخذ ویزای کار انگلستان بسیار مشکل و سخت شده است.

شما در صورتی که بیش از ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشید، باید برای اخذ اقامت کاری به مدت زمان بیشتر از ۶ ماه درخواست دهید.

لندن یکی از شهرهای مطرح و پایتخت انگلستان است. در این شهر معافیت هایی برای متقاضیان خاصی از اخذ ویزای کار انگلستان وجود دارد. این موارد عبارتند از:

  • دیپلمات هایی که در خارج از انگلستان قرار داشته اند و برای امور سیاسی وارد می شوند.
  • وزرای امور خارجه کشورهای مختلف.
  • اعضای و نیروهای نظامی کشورهای مشترک المنافع انگلیس که برای ماموریت های ضد تروریستی به خارج از انگلستان رفته اند.
  • مقامات رسمی که برای یکی از اعضای دولت کار می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 13 =