ویزای کار

ویزای کار فرانسه 2019

اخذ ویزای کار فرانسه دارای قوانین و بایدهایی است که شما باید در طول فرآیند درخواست برای اخذ ویزای کار این کشور آن ها را رعایت کنید. در این مقاله می خواهیم به بررسی تمام موارد مورد نیاز شما برای دریافت اقامت کاری در فرانسه بپردازیم. شما باید بدانید که این موارد ممکن است هرچندوقت تغییر کنند و همواره از طریق سایت امور مهاجرین و وزارت خارجه این کشور پیگیر جدیدترین شرایط و قوانین باشید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

اخذ ویزای کار فرانسه

دریافت این نوع ویزا و اجازه کار در این کشور در درجه اول به نوع و زمان کاری و سپس به ملیت شما بستگی دارد. فرانسه با توجه به اینکه عضوی از سازمان همکاری های اقتصادی اروپا و اتحادیه اروپا است، همانند کشورهای عضو این سازمان ها، برای کشورهای اروپایی شرایط ساده تری برای کار، تحصیل و… در نظر می گیرد. اما به طور قطع، کسی با ملیتی غیر از کشورهای اروپایی نیازمند دریافت ویزای کار فرانسه است.

همچنین در درجه بعدی اخذ این نوع ویزا با شرایط اقامت شما در فرانسه نیز ارتباط دارد و در اکثر موارد نیاز است که قبل از اقدام برای دریافت ویزا، یک کار و موقعیت شغلی تایید شده داشته باشید.

کار کردن در فرانسه کمتر از ۳ ماه (۹۰ روز)

در صورت درخواست شما برای کار به مدت کمتر از ۹۰ روز در فرانسه، باید از کافرمای خود بخواهید تا برای شما یک ویزای کار موقت که توسط وزارت کار فرانسه صادر می شود؛ تهیه کند. در این مورد معمولا مشکلات و احتمال رد شدن بسیار کمتری از سایر انواع ویزای کار فرانسه وجود دارد.

شما باید بدانید که به عنوان یک خارجی اگر در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا، سوئیس، استرالیا، آنتیگوا و باربادا، باهاما، برزیل، کانادا، اسرائیل، ژاپن، موریس، مکزیک، سنت کیتس و نوویس، سیشل، سنگاپور، کره جنوبی، ایالات متحده آمریکا یا ونزوئلا، برای کار به مدت ۹۰ روز در فرانسه نیازی به ویزا نخواهید داشت البته به شرطی که کارفرمای شما برای شما در زمان سفر یک مجوز کار تایید شده convention d’accueil را گرفته باشد.

اخذ ویزای کار فرانسه برای بیش از ۹۰ روز

اگر شما قصد دارید بیش از سه ماه در این کشور کار کنید، شما باید نسبت به اخذ ویزای کار بلند مدت اقدام کنید که همچنین حضور شما در مدت تعیین شده را در فرانسه تضمین می کند. کارفرمای شما باید یک قرارداد کاری DIRECCTE (Direction regionale des enterprises, de la concurrence et de la (consummation, du travail et de l’emploi را تهیه کرده و به بخش محلی وزارت کار فرانسه ارسال کند. همچنین به یاد داشته باشید که کافرمای شما باید برای هر یک از اعضای خانواده شما که همراه شما می آیند، فرآیند را تکرار کند.

در صورتی که DIRRECTE قرارداد کاری مذکور را برای شما تایید کند، آن را به اداره مهاجرت فرانسه OFII ارسال می کند. هنگامی که توسط اداره مهاجرت فرانسه نیز تایید شود، این قرارداد برای تایید نهایی به کنسولگری های فرانسه در کشورهای شما به منظور صدور ویزای کار فرانسه در کشورهای غیراتحادیه اروپا ارسال می شود.

در این مرکز از شما و تمام افراد خانواده شما که قرار است به فرانسه بروید دعوت می شود تا مدارک خود را برای اخذ ویزای کار فرانسه به صورت بلندمدت ارسال کنید. در این فرآیند شما به مدارکی از جمله پاسپورت معتبر تا حداقل سه ماه بعد از تایید درخواست و صادر شده به صورت ده ساله، فرم درخواست های تکمیل شده و همچنین سایر انواع اسنا مورد نیاز با توجه به شرایط کاری را ارائه کنید. شما در صورت تایید این فرآیند و ورود به فرانسه، پس از آن نیز باید به OFII در این کشور مراجعه کرده و ثبت نام کنید.

در این مطلب مهم ترین نکات و شرایط درباره اخذ ویزای کار فرانسه بیان شد. شما می توانید برای ارسال درخواست همین حالا اقدام کنید. اما بهتر است بدانید که در صورتی که در شغلی دارای حرفه ای ویژه و خاص باشید، شانس شما برای اخذ این نوع ویزا از دولت فرانسه به شدت بالا خواهد رفت. پس از ورود و مشغول به کار شدن در این کشور نیز، شما می توانید در صورتی که کارفرمای شما راضی باشد و به شما احساس نیاز کند، برای اقامت دائم این کشور نیز تحت شرایطی اقدام کنید.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + پانزده =