تحصیل در معتبرترین دانشگاه های اتریش به صورت رایگان در کلیه مقاطع تحصیلی

ویزای تحصیلی اتریش

برای تحصیل در دانشگاههای اتریش همانند کشورهای دیگر اتباع ایرانی و سایر اتباع غیراروپایی  که عضو اتحادیه اروپا و جامعه ی اقتصادی اروپا نیستند برای ورود به این کشور نیاز به ویزای تحصیلی اتریش دارند. اما قبل از آن از نظام آموزشی کشور اتریش بدانیم.

ادامه مطلب …

دانشگاه پزشکی گراتس

دانشگاه پزشکی گراتس اتریش یکی از دانشگاه های سطح بالای اروپا می باشد. دانشگاه مذکور هر ساله میزبان دانشجویان زیادی از سرتاسر جهان است. تاریخ تاسیس دانشگاه پزشکی گراتس  Medical University of Graz به سال ۲۰۰۴ بر می گردد.

ادامه مطلب …

دانشگاه صنعتی گراتس اتریش

شهر گراتس واقع شده در استان اشتایرمارک کشور اتریش، دومین شهر بزرگ اتریش بعد از وین می باشد. این شهر تا ۱۵ سال پیش به عنوان پایتخت فرهنگی اروپا به شمار ‌می‌رفت. گراتس تا کنون عنوان‌های متفاوتی مانند: شهر صلح و آرامش، میراث فرهنگی جهانی و شهر حقوق بشر را دارا بوده است. دانشگاه صنعتی گراتس اتریش در همین شهر قرار دارد. در ادامه به معرفی دانشگاه صنعتی گراتس می پردازیم.

ادامه مطلب …

تحصیل در اتریش

در حال حاضر تحصیل در اتریش بنا به شرایط عالی که دارد متقاضیان زیادی را دارا می باشد که ثمره ای نظام آموزشی ایده آل، هزینه های کم و سطح استاندارد بالای زندگی در کشور  اتریش می باشد. کشور اتریش (Austria) با داشتن دولتی که سعی کرده اقتصاد آلمان را سرلوحه اقتصاد جامع خود و آسایش و رفاه کشورهایی نظیر سوئیس را سرلوحه کار خویش قرار دهد، از طرفی می تواند مقصدی مناسب برای افراد متقاضی ادامه تحصیل در اتریش و اروپا و از طرفی اقامتگاه مناسبی جهت بنا نهادن شرایط ادامه زندگی برای افراد با شرایط متفاوت می باشد.

ادامه مطلب …

تحصیل پزشکی در اتریش

تحصیل تخصص پزشکی در اتریش جز پر طرفدارترین برنامه های اعزام در مهاجرت به اروپا می باشد. یکی از روش های مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل می باشد. پس از اخذ پذیرش و اقامت تحصیلی اتریش می توان در ادامه تحت شرایطی برای اخذ اقامت اتریش اقدام کرد. نکته ای که گفتن آن لازم است این می باشد که گرفتن ویزای تحصیلی تنها راه دریافت اقامت نیست. راه های دیگر نظیر ویزای کاری نیز امکان اخذ اقامت را فراهم می آورد. در این مقاله هزینه ها ، مدرک زبان مورد نیاز ( زبان تدریس ) ، مدارک لازم برای تحصیل تخصص پزشکی در اتریش را بررسی خواهیم کرد.

ادامه مطلب …

افزایش شهریه دانشگاه وین اتریش

افزایش شهریه دانشگاه وین اتریش برای تمامی اتباع کشورهای جهان سوم از جمله ایران از ترم تابستانی ۲۰۱۸ ( زمان ثبت نام از مارس ۲۰۱۸)

ادامه مطلب …

مراحل تحصیل در اتریش

مراحل تحصیل در اتریش به صورت کلی می توان به دو دسته تقسیم نمود برنامه دولتی و برنامه مستقل و همانطور که از آنها پیداست …

اخذ اقامت اتریش

انواع اقامت هایی که در سیستم حقوقی اتریش وجود دارد و در جهت مواردی نظیر کار و تحصیل در اتریش مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از:

 ۱) اقامت دائم اتریش

 ۲) اقامت موقت اتریش

 

اقامت دائم اتریش در موقعیت هایی به افراد تعلق می گیرد که:

۱٫ اقامت دائم برای افراد با تخصص های متفاوت ، که در این نوع اقامت ابتدا در مرحله اول اقامت به مدت ۱۸ ماه صادر می گردد و برای اینگونه متقاضیان اجازه کار در حیطه تخصصی خودشان وجود دارد.

۲٫ اقامت اتریش به صورت دائم برای متقاضیانی که هیچ گونه محدودیتی در زمان جهت کار در اتریش وجود ندارد.

۳٫ اقامت دائم برای متقاضیانی که دارای محدودیت های زمانی می باشند که در اینگونه اقامت ها در مواقعی مثل پیوستن افراد خانواده به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

 

اقامت موقت اتریش در موقعیت هایی به افراد تعلق می گیرد که:

  • اقامت اتریش بصورت موقت برای کارمندانی که بنا به دلایلی مطابق با نظریه کارفرما در مکان های مختلف مشغول به کار می شوند ، در اینگونه اقامت ها می بایست متقاضی دارای مجوز کار اداره اتریش باشد که در این مجوز چرخشی بودن موقعیت کار متقاضی ذکر می گردد.
  • اقامت موقت برای کارمندانی که بنا به دلایلی نظیر اشتغال به کار به صورت دوره ای و یا بازه زمانی خاص مثلا” به صورت ماموریت از طرف کارفرما جهت کار به کشور اتریش فرستاده می شوند که البته لازم به ذکر است که حداقل بازه زمانی جهت اقامت در اتریش ۶ ماه می باشد  ، شخص مهاجر جهت می بایست دارای مجوز از اداره کار اتریش باشد.
  • اقامت موقت برای افرادی که دارای مشاغل مستقل می باشند و می بایست جهت تعهدات کاری پس از عقد قرار داد خود به کشور اتریش مهاجرت نمایند در این صورت اینگونه اقامت ها جهت اشتغال بیش از ۶ ماه می باشد بنابراین شخص مهاجر جهت انجام تعهدات خود می بایست دارای مجوز از اداره کار باشد.
  • اقامت موقت برای هنرمندان چه به صورت مستقل و یا غیر مستقل فعالیت می نمایند ، در این صورت اینگونه مشاغل نیازی به داشتن ضمانت نامه مالی ندارند و تنها برای هنرمندانی که دارای مشاغل غیر مستقل می باشند می بایست از اداره کار مجوز اخذ نمایند.
  • اقامت اتریش بصورت موقت برای افرادی که دارای شرایط استثنایی می باشد، شرایط شغلی که مجزا از قوانین مربوط به اجازه کار اتباع خارجی باشد، در این صورت شخص می بایست دارای گواهی لازم جهت دارا بودن شرایط استثنایی جهت کار در وضعیت استثنایی باشد.
  • اقامت موقت برای محققین،که در این صورت محقق می بایست دارای مجوز فعالیت از یک سازمان و یا ارگان تحقیقاتی معتبر باشد.

 

((( مقاله پیشنهادی: اعزام دانشجو به اتریش )))

اقامت اتریش – ریدایرکت

منظور از انواع اقامت اتریش در اینجا اقامت دائم و اقامت موقت می باشد. در ادامه با انواع اقامت اتریش آشنا شوید که در ذیل به انواع آن اشاره می نماییم.

ادامه مطلب …

دوره پیش دانشگاهی در اتریش چگونه است؟

کلیه دانش آموزان پس از گذراندن دوره ی دبیرستان و کالج درامتحانات نهایی شرکت می نمایند و پس از کسب موفقیت …