تحصیل در اتریش ، تحصیل رایگان اتریش ، تحصیل رایگان فنلاند ، شرایط تحصیل در اتریش

راهنمای ادامه تحصیل در اتریش

راهنمای ادامه تحصیل در اتریش

از جمله شرایط اصلی ادامه تحصیل در اتریش اخذ ویزای تحصیلی جهت ادامه تحصیل در اتریش می باشد . همانطور که پیش از این بیان شد دانشجو متقاضی می بایست در رشته مورد نظر خود در کشور مبدا مشغول به تحصیل باشد . دانشجویان می توانند به عنوان دانشجویان رسمی در اتریش به تحصیلات خود ادامه دهند در این صورت مدرک تحصیلی که این گونه متقاضیان کسب نموده اند علاوه بر تحصیل در کشور مبدا ، در اتریش نیز برای ورود به دانشگاه کافی می باشد و در این صورت دیگر نیازی به مدرک و یا آزمون خاصی نمی باشد . جهت ادامه تحصیل در اتریش دانشجویان مشغول به تحصیل می بایست گواهی تحصیل در دانشگاه خود را به همراه ریز نمراتشان برای دانشگاه مورد نظر خود ارسال نمایند.

و اما تحصیلات در اتریش در مقاطع مختلفی امکان پذیر می باشد که در ذیل به آنها اشاره خواهیم نمود :

۱) تحصیلات در مقطع لیسانس :

در مقطع لیسانس دانشجو می بایست در مراکز آموزش عالی به تحصیلات خود ادامه دهند که این مراکز شامل دانشگاه ها ، دانشکده های هنر های عالی ، مدارس عالی فنی ، کالج های تخصصی که مدت زمان تحصیل در این کالج ها ۲ تا ۳ ساله می باشد.