تحصیل در اتریش ، تحصیل رایگان اتریش ، تحصیل رایگان فنلاند ، شرایط تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریشمبحث پیش دانشگاهی در تحصیل در اتریش به چه صورتی می باشد ؟

کلیه دانش آموزان پس از گذراندن دوره ی دبیرستان و کالج درامتحانات نهایی شرکت می نمایند و پس از کسب موفقیت درامتحانات نهایی موفق به کسب مدرک برای ورود به دانشگاه خواهند شد به افرادی که دراین دوره از امتحانات موفق شوند دانش آموختگان دبیرستان خواهند شد . و درصورتی که دانش آموزان خارج از کشور اتریش برای تحصیل در اتریش اقدام نمایند ابتدا می بایست یک دوره یک ساله به منزله ی تحصیلات پیش دانشگاهی را بگذرانند و پس از آن برای ادامه تحصیل در اتریش اقدام نمایند . و همانطور که بیان کردیم برای دانشجویانی که تقاضای ادامه ی تحصیل در اتریش را دارند می بایست همان رشته که خواهان ادامه ی تحصیل درآن رشته می باشند را انتخاب نمایند به گونه ای که درکشور خود درهمان رشته تحصیل نمایند درواقع دانش آموز پس از انتخاب رشته ی مورد نظر خود و قبولی در آن رشته دردانشگاه می تواند اقدام به ارسال درخواست مبنی بر ادامه تحصیل در اتریش را نمایند. درمورد هزینه تحصیل در اتریش می توان بیان نمود که هزینه آن ارتباط کاملا" مستقیمی با نوع دانشگاه دارد .

درذیل با انواع دانشگاه در اتریش آشنا خواهید شد :

در اتریش دانشگاه ها به سه گروه ۱) دانشگاه دولتی ۲) دانشگاه خصوصی ۳) دانشگاه علمی – کاربردی تقسیم می گردد ، دانشگاه های دولتی دارای رتبه و بارعلمی بسیار بالاتری نسبت به سایر دانشگاه ها در اتریش می باشد و تحصیل دردانشگاه های دولتی اتریش رایگان می باشد و یا تحصیل درآن با پرداخت مبلغ ناچیز امکان پذیر می باشد و از جمله بزرگترین علت هایی که سبب استقبال بی نظیر تحصیل در آن شده تحصیل رایگان در اتریش و نیز بالا بودن بار علمی اینگونه دانشگاه ها در اتریش می باشد . میزان شهریه درمقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و یا دکتری حدود ۱۷ تا ۷۶۰ یورو می باشد که البته اخذ این شهریه دردانشگاه ها متفاوت می باشد به گونه ای که دربرخی از دانشگاه ها این شهریه اخذ نمی گردد و یا دربرخی دیگر پس از دو ترم و با درنظر گرفتن شرایطی شهریه پرداختی به دانشجو عودت داده می شود .

 

تحصیل در اتریش در دانشگاه های علمی کاربردی هنر وین دارای ظرفیت ۱۸۰۰ دانشجو می باشد که دانشجویان هم از داخل اروپا و هم از خارج از اروپا برای تحصیل به این کشور مهاجرت می نمایند . دوره ها و رشته های آموزشی در این دانشگاه بسیار متنوع می باشد و می توان بیان نمود که این دانشگاه اکثر متقاضیان در رشته های هنر را شامل می شود ، رشته های تدریس شده در این دانشگاه شامل معماری  ، نقاشی ، گرافیک ، مجسمه سازی ، عکاسی و انواع رشته های طراحی شامل طراحی صحنه ، مد ، گرافیک ، تبلیغات  ، چشم انداز  ، طراحی های صنعتی ، رسانه ای ، طراحی پارچه  ، صنایع دستی می باشد . وجود انواع علوم هنری در این کشور سبب شده که تحصیل در اتریش به عنوان مهد هنر و کشوری که همراه با آموزش های علمی و کاربرد دقیق آن در جامعه بسیار مورد توجه عموم قرار گرفته است .

 

تحصیل در اتریش در دانشکده های هنر وین بسیار گسترده می باشد که در ذیل برخی از این دانشکده ها را خدمتتان شرح می دهیم :

۱) دانشکده معماری

۲) دانشکده هنرهای زیبا و رسانه

۳) دانشکده طراحی

۴) دانشکده حفاظت و مرمت

۵) دانشکده علوم هنری

۶) دانشکده هنر و تکنولوژی

همانطور که بیان شد تحصیل در اتریش ، وین که مهد هنر و علوم هنری می باشد یکی از دانشگاه های موجود در وین دانشگاه موسیقی و هنرهای نمایشی می باشد که در ذیل درباره پیدایش موسیقی در کشور اتریش که پس از آن سبب شد موسیقی به عنوان یکی از مباحث علوم هنری در تحصیل در اتریش واقع گردد :

این دانشگاه از جمله بزرگترین دانشگاه های موسیقی در جهان به شمار می رود ، در سال ۱۸۱۲ توسط برخی از زنان کنسرت خیریه ای برگزار گردید که همین کنسرت سبب شد تا افراد زیادی به موسیقی علاقه مند گردند و این اقدام سبب تاسیس هنرستان موسیقی در سال ۱۸۱۷ جزء مباحث تحصیل در اتریش گردید به گونه ای که در سال ۱۸۵۱ تحت حمایت دولت قرار گرفت و این اقدامات سبب شد تا این هنرستان در سال ۱۹۹۸ به دانشگاه تغییر یابد به گونه ای که در حال حاضر بیش از ۸۰۰ معلم که هر کدام از آنها به تعداد بیش از ۳۰۰ هنر آموز آموزش های لازم در حیطه آموزش موسیقی را به علاقه مندان این رشته ها تدریش می نمایند . از جمله نکات قابل توجه در تحصیل در اتریش در دانشگاه های هنر می توان به قدمت تاریخی و هنری دانشگاه های هنر در اتریش اشاره نمود ، دانشگاه موسیقی وهنرهای نمایشی اتریش شامل ۲۴ موسسه و ۲۰ ساختمان می باشد تمام دروس تدریس شده در این دانشگاه شامل آموزش موسیقی های سنتی و مدرن ، جامعه شناسی موسیقی  ،انواع موسیقی ، مدیریت و … می باشد که جهت فارغ التحصیلی دانشجو می بایست تمام دروس لازمه اخذ شود . وجود معلمان مجرب و ایده آل و نیز دانشجویان کاوشگر و محقق در این دانشگاه آن را به یک دانشگاه ایده آل در زمینه آموزش موسیقی در جهان تبدیل نموده است . قدمت این دانشگاه به بیش از ۱۰۰۰ سال می رسد ، کنسرت های بی نظیر در سالن کنسرت سبب شد تا تلفیقی از سیستم های تاریخی به همراه سیستم های صوتی هنری در این دانشگاه وجود داشته باشد . سالن Schlosstheater Schonbrunn از جمله قدیمی ترین سالن های تئاتر در این دانشگاه محسوب می گردد و همه ساله پذیرای جمع کثیری از دانشجویانی که برای تحصیل در اتریش به اتریش مهاجرت نموده اند می باشد .

 

در ذیل به بیان مواردی اشاره خواهیم نمود که شرایط تمام متقاضیان دربافت پذیرش تحصیل در اتریش می باشد ، این موارد عبارتند از :

 

۱) تمام متقاضیان که شرایط تحصیل در رشته و یا مقطع مورد نظر را دارا می باشند به عبارتی دیگر متقاضی می بایست در رشته و مقطع مورد نظر مشغول به تحصیل باشد به عنوان مثال دانش آموزانی که موفق به کسب دیپلم شده اند و یا دانشجویان متقاضی که تمایل به ادامه تحصیل در اتریش هستند در رشته مورد نظر خود در کشور مبدا خود تحصیلات خود را ادامه دهند . ۲) متقاضی می بایست شرایط دریافت ویزا را از سوی دولت اتریش جهت تحصیل در اتریش داشته باشد . ۳) ارسال تمام مدارک ترجمه شده به سفارت اتریش در ایران ، وزارت امور خارجه و دادگستری جهت اخذ تاییدیه از مراکز فوق . ۴) مهمترین مبحث جهت اخذ پذیرش تحصیل در اتریش داشتن مجوز خروج از ایران می باشد .

مراحل اخذ پذیرش جهت تحصیل در اتریش به شرح ذیل می باشد :

۱) در مرحله اول ابتدا می بایست دانشجو علاوه بر ارسال تقاضای خود مبنی بر اخذ پذیرش تحصیل در اتریش نسبت به ارسال مدارک تحصیلی خود و گواهی عدم منع تحصیلی وی به همراه گواهی اشتغال به تحصیل که به زبان انگلیسی و یا آلمانی ترجمه شده باشد و پس از آن به تایید وزارت امور خارجه اتریش در ایران و دادگستری رسیده باشد .

۲) در مرحله بعد از ارسال درخواست ، سفارت اتریش در ایران گواهی پذیرش به همراه گواهی تمکل مالی و نیز گواهی تاییدیه رزرو محل سکونت را مبنی بر اخذ پذیرش تحصیل در اتریش به متقاضی ارائه می نماید.

۳) در مرحله سوم سفارت اتریش در ایران تمام مدارک متقاضی را جهت صدور اجازه اقامت تحصیل در اتریش به اداره مهاجرت در اتریش ارسال می نماید .

۴) در مرحله نهایی و پایانی سفارت اتریش با در خواست اقامت دانشجویی توافق می نماید و متقاضی می تواند ویزای خود را از سفارت اتریش دریافت نماید و به کشور اتریش مبنی بر تحصیل در اتریش سفر نماید .

و اما پس از ورود به اتریش می بایست مراحل ذیل جهت تحصیل در اتریش سپری شود :

۱) اولین مرحله و اولین قدم پس از ورود به اتریش ثبت اطلاعات محل سکونتی که می بایست ، پس از تکمیل شدن اطلاعات سکونتی فرم یا به امضای صاحبخانه و یا به امضای مسئولان خوابگاه برسد .

۲) پس از ثبت اطلاعات محل سکونتی نوبت به ثبت نام در دانشگاه مورد نظر جهت تحصیل در اتریش می رسد که دانشجو می بایست با در دست داشتن مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه خود اقدام نماید .

۳) پس از ثبت نام در دانشگاه نوبت مراجعه به شرکت بیمه می باشد که می بایست دانشجو تمام روند بیمه خود را پیگیری نماید تا به عنوان یک دانشجو که جهت تحصیل در اتریش ، در اتریش اقامت دارد بیمه گردد .

۴) دانشجو می بایست یک حساب جاری و پس انداز جهت امور مالی خود در اتریش داشته باشد بنابراین لازم است تا پس از ثبت نام نسبت به افتتاح حساب بانکی خود اقدام نماید .

۵) و اما آخرین مرحله ای که می بایست یک دانشجو انجام دهد اخذ ویزای یک ساله دانشجویی جهت تحصیل در اتریش که در این صورت می بایست مدارک لازم به همراه دفترچه حساب پس انداز که دارای موجودی حداقلی ۸۰۰۰ یورو می باشد را جهت اخذ ویزا به همراه داشته باشد .

و لازم به ذکر است که مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیل در اتریش را می توان علاوه بر ارسال به صورت پستی به صورت دستی نیز می توان ارسال نمود .

تحصیل در اتریش در تمام مقاطع تحصیلی تابع قوانین و مقررات مخصوص به خود می باشد که در این صورت جهت اخذ پذیرش تحصیلی می بایست متناسب با قوانین و مقررات موجود اقدام نمایند به عنوان مثال تحصیل در اتریش در مقطع دکتری و یا اخذ تخصص های گوناگون ، خاص سپری نمودن مراحلی می باشد از جمله این مراحل یافتن استاد راهنما و یا همان Supervisor می باشد که دانشجو پس از اخذ استاد راهنمای مربوطه در رشته خود توسط استاد راهنما به دانشگاه معرفی شود . اخذ استاد راهنما کار دشواری می باشد و انجام هماهنگی های لازم جهت یافتن استاد راهنمای مناسب مستلزم در نظر گرفتن قوانین و مقررات خاصی می باشد که می بایست از یک موسسه مهاجرتی جهت انجام پیگیری های لازم استفاده شود سپنتا ستاره اندیشه با داشتن چندین سال فعالیت در این زمینه مفتخر به کسب بیشترین میزان رضایت مشتریان گرامی و نیز دارا بودن بیشترین درصد موفقیت در امور مهاجرت تحصیلی و کاری و … می باشد.

اخذ ویزای تحصیلی در اتریش در مقطع دکتری به شرط استفاده از یک موسسه مهاجرتی معتبر می تواند به آسانی به ۸۰ % برسد و در این صورت دانشجو به آسانی می تواند در مقطع دکتری در کشور مورد نظر خود تحصیل نماید ، سپنتا ستاره اندیشه با دارا بودن پرسنل مجرب مفتخر به کسب بیشترین میزان رضایتمندی در زمینه اخذ ویزای تحصیلی برای دانشجویان محترم می باشد و نیز لازم به ذکر است که اخذ ویزای تحصیلی در مقطع دکتری نیازمند دارا  بودن مدارکی می باشد که جهت اطلاع از مدارک می توانید به صورت رایگان با مشاوران ما در تماس باشید و پس از مقطع پزشکی سپنتا ستاره اندیشه برای تحصیل در مقاطع بالاتر از پزشکی را برای تمام پزشکان عزیزی که تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع تخصص پزشکی را دارا می باشند تضمین می نماید کلیه پروسه ها و روند اخذ پذیرش تحصیل در اتریش در مقطع تخصص پزشکی توسط سپنتا ستاره اندیشه به صورت ۱۰۰% تضمین می گردد.

تحصیل در اتریش در تمام مقاطع دانشگاهی دارای شرایط خاص خود می باشد در ذیل به بررسی هر کدام از شرایط تحصیلی در مقاطع مختلف می پردازیم :

۱) مقطع لیسانس :

مدت زمان تحصیل در اتریش در این مقطع حدودا" 3 سال می باشد و هزینه هایی که جهت تحصیل در اتریش در این مقطع می بایست صورت پذیرد از ۱۰۰ تا ۳۸۰ یورو متغیر می باشد ، زمان شروع به تحصیل در اتریش بهمن و یا شهریور می باشد ، امکان استفاده از خوابگاه در این مقطع وجود دارد ، امکان اشتغال به کار برای دانشجو وجود دارد و دانشجو می تواند همزمان با ادامه تحصیل خود به کار مورد نظر خود در ساعات معین شده مشغول شود ، مکان هایی که دانشجو می تواند در آنها به کار مشغول شود خوابگاه ، کتابخانه  ، رستوران دانشگاه و یا شرکت های خصوصی می باشد و از جمله نکات بسیار حائض اهمیت آن امکان اقامت پس از تحصیل در این مقطع تحصیلی وجود دارد و دانشجو می تواند متناسب با رشته خود نسبت به انتخاب دانشگاه خود اقدام نماید ، حداقل میزان معدلی که دانشجو می بایست داشته باشد ۱۵ می باشد ، دانشجو می بایست علاوه بر دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی و کارنامه قبولی در کنکور رشته مورد نظر خود و یا ثبت نام در دانشگاه مورد نظر خود نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام نماید و هزینه ای که سپنتا ستاره اندیشه برای هر متقاضی جهت انجام امور مهاجرتی متفاوت می باشد و هر متقاضی با توجه به نوع درخواست خود دارای هزینه های متفاوتی می باشد و نیز هزینه های دیگری که متقاضی می بایست بپردازد ۱) ترجمه مدرک های وی ۲) هزینه ی ارسال مدارک ۳) Application Fee می باشد ، زمانی که پذیرش به متقاضی تحویل داده می شود حداکثر ۳۱ خرداد می باشد .

۲) مقطع کارشناسی ارشد

مدت زمان لازم جهت تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ارشد ۲ سال می باشد . زبان تحصیل در اتریش در این مقطع آلمانی می باشد و این در حالی است که رشته هایی نیز وجود دارند که زبان آنها انگلیسی می باشد . دانشگاه هایی که مورد پذیرش جهت تحصیل در اتریش می باشد تمام دانشگاه ها و مدارکی می باشند که تحت نظر وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری می باشد . زمان شروع به تحصیل بهمن هر سال و یا شهریور در هر سال می باشد . و آخرین زمانی که تمام متقاضیان می توانند اقدام نمایند آبان می باشد . امکان استفاده از خوابگاه برای متقاضیان وجود دارد و نکته حائض اهمیت اینکه امکان استفاده از شرایط بورس و نیز شهریه رایگان نیز وجود دارد . امکان اشتغال به کار برای تمام متقاضیان وجود دارد و محل هایی که دانشجو می تواند در آنها به کار مورد نظر خود مشغول شود کتابخانه ، خوابگاه ، رستوران دانشگاه و یا شرکت های خصوصی می باشد . امکان اقامت پس از تحصیل در اتریش نیز وجود دارد . دانشگاه هایی که متقاضی می تواند در آنها به تحصیلات خود بپردازد متناسب با رشته مورد نظر متفاوت خواهد بود . دانشجو می بایست جهت ادامه تحصیلات خود در اتریش علاوه بر دارا بودن مدرک لیسانس در رشته خود یا در آزمون ورودی فوق لیسانس شرکت کرده و در این آزمون قبول شده و یا دارا بودن کارنامه قبولی در رشته مورد نظر خود جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد الزامی می باشد .

۳) تحصیل در اتریش در مقطع دکتری

کمترین مدت زمان آموزش این دوره ۳ سال می باشد که در صورتیکه دانشجو موفق به گذراندن این دوره باشد پس از آن می تواند مدرک تحصیلی خود را اخذ نماید . زبان مورد نیاز جهت تحصیل در اتریش در مقطع دکتری زبان انگلیسی می باشد و هزینه تحصیل در این مقطع رایگان می باشد . تمام دانشجویانی که دارای رتبه ممتاز از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری هستند و نیز تمام دانشجویانی که دارای رتبه های ممتاز جهانی می باشند می توانند جهت تحصیل در اتریش در این مقطع به تحصیلات خود ادامه دهند . زمان شروع تحصیل بهمن و یا شهریور می باشد .امکان استفاده از خوابگاه در این مقطع وجود دارد و نیز امکان استفاده از بورس تنها برای دانشجویانی که شرایط استفاده از آن را دارند امکان پذیر می باشد . در این مقطع اشتغال به کار همزمان با اشتغال به تحصیل به مدت ۲۰ ساعت در هفته وجود دراد و نیز لازم به ذکر است که محل هایی که دانشجو می تواند در آنها به تحصیل مشغول شود کتابخانه و یا رستوران ، خوابگاه داشنگاه و یا شرکت های خصوصی می باشد .

از جمله نکات قابل تامل در این مقطع امکان اقامت پس از تحصیل می باشد که دانشجویان پس از سپری نمودن دوره تحصیلات خود می توانند در این کشور اقامت لازم را اخذ نمایند  .

بسته به رشته ای که متقاضی انتخاب می نماید دانشگاه هایی که در آنها در خواست ارائه می گردد متفاوت می باشند  . حداقل معدلی که دانشجو می بایست داشته باشد تا جهت تحصیل در اتریش درخواست خود را ارائه نماید ۱۵ می باشد . متقاضی ادامه تحصیل در اتریش در مقطع دکتری می بایست مدرک فوق لیسانس در رشته خود را اخذ نموده باشد و پس از آن در آزمون ورودی مقطع دکتری شرکت نموده و با کسب موفقیت در این آزمون در دانشگاه ثبت نام کرده و یا مدرک ثبت نام شده در این آزمون و یا کارنامه نهایی فارغ التحصیلی خود را به دانشگاه مورد نظر خود در اتریش ارسال نماید .

3 Responses to “تحصیل در اتریش”

  1. Admin گفت:

    با نظر دادن در مورد مطلب تحصیل در اتریش ما را در ارائه هر چه بهتر سایت یاری رسانید

  2. Admin گفت:

    با سلام ممنون از توجه شما به سایت ssa-visa.com
    پاسخ شما در همین قسمت در سایت قرار می گیرد

  3. دنیا به هرکی جواب بده گفت:

    سلام. برای پذیرش در مقطع  لیسانس و فوق لیسانس باید چه نمره ای از آیلس بگیریم؟