تحصیل در اتریش ، تحصیل رایگان اتریش ، تحصیل رایگان فنلاند ، شرایط تحصیل در اتریش
ssa-visa.com-travel
ssa-visa.com-students
ssa-visa.com-airplane

ویزای شنگن

ویزای شنگن

ویزای شنگن چیست ؟

ویزای شنگن برای افرادی که تصمیم به ورود به کشورهای محدوده ی شنگن ( به غیر از کشورهای موجود در قاره امریکا و یا استرالیا ، کشورهایی نظیر ژاپن ، کره جنوبی ، مالزی ، که جهت ورود به قاره ها و یا کشورهای ذکر شده مهاجر می تواند به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای مذکور وارد و یا از آنها خارج شود ) را دارند . لازم به ذکر است که ویزای شنگن دارای سه پارامتر می باشد یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری مدت زمانی که متقاضی می تواند در کشور مورد نظر خود اقامت داشته باشد که البته حداکثر مدت زمانی که شخص می تواند در کشور مورد نظر اقامت داشته باشد ۹۰ روز می باشد و دیگری تعداد دفعات ورود به محدوده شنگن می باشد که توسط یک کد مشخص می شود تعداد ارقام کد مشخص کننده تعداد دفعات می باشد به عنوان مثال در صورتیکه عدد یک وارد شده باشد ( Single) به معنای ورود تنها یکبار به محدوده شنگن می باشد که در این صورت پس از یکبار ورود به این مناطق ویزا باطل خواهد شد حتی در صورتیکه دارای اعتبار و یا تعداد روزهای مجاز بیشتری باشد ، این کد می تواند دو رقمی و یا بینهایت باشد که در صورتیکه اعتبار ویزا به اتمام رسیده باشد ویزای شما باطل تلقی می گردد حتی در صورتی که ویزا دارای تعداد روز های مجاز جهت اقامت باشد .

 

مطالب مرتبط :

 

AOL Directory Submit Url

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

© تمامی حقوق برای موسسه سپنتا ستاره اندیشه محفوظ می باشد

بهینه سازی سایت توسط سئویاب