دریافت اقامت

اخذ اقامت ترکیه 2020

هر آنچه که باید درباره اخذ اقامت ترکیه در سال 2020 بدانید در این مقاله توضیح داده شده است. اقامت ترکیه به دو نوع موقت و دائم تقسیم می شود. ما در اینجا هر دو نوع را شرح می دهیم.

افراد خارجی که قصد دارند اقامت خود را در ترکیه بیشتر از حد تعیین شده در ویزا تمدید کنند، همچنین افرادی که به دنبال معافیت از ویزا هستند و یا قصد دارند بیش از نود روز بمانند، باید مجوز اقامت دائم دریافت کنند.

مجوز اقامت کوتاه مدت ترکیه

چنانچه متقاضی مهاجرت به ترکیه درخواست مجوز اقامت کوتاه مدت را ارائه دهد و دارای مالکیت املاک و مستغلات در کشور مذکور باشد و یا قصد ایجاد ارتباط تجاری یا تجارت در ترکیه را داشته باشد ، می بایست پس از ارائه درخواست ، اسناد ذیل را به اداره امور مربوطه مدیریت مهاجرت (G (ç İdaresi) ارسال کنند. از طریق اتوماسیون اقامت الکترونیکی، مجوز اقامت کوتاه مدت به عنوان یک اصل حداکثر تا دو سال صادر می شود. در صورت عدم استفاده در مدت شش ماه ، مجوزاقامت درترکیه باطل می شود.

برای درخواست مجوز اقامت ترکیه برای بار نخست باید موارد زیر را تهیه کرد:

– فرم درخواست مجوز اقامت

– اصل و یک نسخه از گذرنامه یا سند مسافرتی

– چهار عکس بیومتریک

– اثبات منابع مالی کافی و پایدار برای مدت اقامت

– عملکرد مالکیت اقامت متقاضی

– دعوت نامه یا اسناد صادر شده توسط شخص

– بیمه درمانی

برای دریافت بیمه درمانی معتبر یکی از موارد زیر کافی است:

o اثبات دسترسی به خدمات درمانی در ترکیه در حدود توافق نامه های دو جانبه تأمین اجتماعی

o سند ارائه شده توسط موسسه تأمین اجتماعی

o اسناد مربوط به درخواست ارائه شده به مؤسسه تأمین اجتماعی که تحت پوشش بیمه درمانی عمومی قرار دارد

o بیمه درمانی خصوصی

درخواست برای تمدید اقامت ترکیه

درخواست تمدید مجوز اقامت ترکیه ممکن است ظرف مدت شصت روز قبل از انقضا به دفاتر مربوطه در این کشور ارائه شود، چراکه تحت هیچ شرایطی هرگز این کار را بعد از تاریخ انقضا نمی توان انجام داد.

برای اخذ تمدید اقامت ، متقاضیان مهاجرت به ترکیه موظفند از طریق سامانه الکترونیکی درخواست مجوز اقامت دهند. درخواست تکمیل شده و مدارک مورد نیاز باید به اداره مربوطه اداره مهاجرت استان aresdaresi در آدانا، آنکارا، آنتالیا، آیدین، بورسا، گازیانتپ، استانبول، ازمیر، کایسری، کوکائلی، مرسین، مولا، سامسون، Şanlıurfa یا Tekirdağ از طریق ایمیل طی پنج روز کاری ارسال شود.

  • فرم درخواست مجوز اقامت
  • کپی پاسپورت یا سند مسافرتی معتبر
  • چهار عکس بیومتریک
  • ارسال مدرک مجوز اقامت قبلی
  • اثبات منابع مالی کافی و موجود در حساب بانکی یا به صورت شخصی برای مدت اقامت
  • نحوه عملکرد مالکیت اقامت متقاضی مهاجرت
  • دعوت نامه یا اسناد صادر شده توسط شخص
  • بیمه درمانی معتبر (یکی از موارد زیر کافی است):
  • اثبات دسترسی به خدمات درمانی در ترکیه در حدود توافق نامه های دو جانبه تأمین اجتماعی
  • سند ارائه شده توسط موسسه تأمین اجتماعی
  • بیمه درمانی خصوصی شامل دوره تمدید

* برای اتباع غیر ترک که دارای املاک غیرمنقول در ترکیه هستند همچنین برای خارجی هایی که قصد ایجاد ارتباطات تجاری یا تجارت در این کشور را دارند ضروری است که درخواست اقامت ترکیه را تمدید کنند.

مجوز اقامت طولانی مدت ترکیه

برای مجوز اقامت طولانی مدت، افراد متقاضی که حداقل هشت سال به طور مداوم در ترکیه اقامت داشته اند، می بایست مدارک زیر را به اداره امور مهاجرت استان (Göç aresdaresi) مربوطه ارائه دهند:

درخواست

– فرم درخواست مجوز اقامت ترکیه

– اصل و یک نسخه از گذرنامه یا مدرک مسافرتی

– کپی مدرک مجوز اقامت قبلی

– چهار عکس بیومتریک

– اثبات این که متقاضی در سه سال گذشته هیچ کمک اجتماعی از نهادها و سازمانهای دولتی ترکیه دریافت نکرده است

– اثبات منابع مالی کافی و موجود برای مدت اقامت

– مدرک ضبط پلیس

– بیمه درمانی معتبر (یکی از موارد زیر کافی است):

o اثبات دسترسی به خدمات درمانی در ترکیه در حدود توافق نامه های دو جانبه تأمین اجتماعی

o سند ارائه شده توسط موسسه تأمین اجتماعی

o اسناد مربوط به درخواست ارائه شده به مؤسسه تأمین اجتماعی که تحت پوشش بیمه درمانی عمومی قرار دارد

o بیمه درمانی خصوصی برای حداقل یک سال معتبر است

اجازه اقامت طولانی مدت به طور نامحدود صادر می شود. بنابراین ، تمدید درخواست مجوز اقامت ترکیه لازم نیست.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − سه =