Uncategorized

مهاجرت به آمریکا 2019

همه چیز درباره مهاجرت به آمریکا در این مقاله آورده شده است. شما می توانید تمامی نکات و موارد مهم در مورد مهاجرت به ایالات متحده را متوجه شوید. این کشور دارای مهاجرین زیادی می باشد که در سال ها اخیر توانسته اند با دارا بودن شرایط مورد نظر، در زمینه های مختلف ویزای اقامت دائم این کشور را کسب کنند. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

همه چیز درباره مهاجرت به آمریکا

از سال ۲۰۱۸ و طبق آمارهای بین المللی بیش از ۴۴ میلیون مهاجر در ایالات متحده آمریکا زندگی می کنند. شما در صورتی که در خارج از آمریکا زندگی می کنید می توانید با اخذ یک ویزای مهاجرت مسیر مهاجرت به این کشور را با اقامت آغاز کنید. از طرفی برای اخذ اقامت دائم این کشور نیز، شما در صورتی که در حال زندگی در آمریکا باشید می توانید از طریق تعیین وضعیت اقدام کنید. شما پس از ۵ سال یا بیشتر زندگی با اقامت قانونی در این کشور می توانید برای شهروند شدن در این کشور اقدام کنید.

 

فرآیند درخواست ویزای آمریکا

  1. شما باید نوع و شرایط اقامت درخواستی خود را بدانید: اگر شما خارج از آمریکا زندگی می کنید و می خواهید برای اقامت دائم در این کشور اقدام کنید، باید ابتدا ویزای مهاجرت به آمریکا را به دست آورید.

برای این منظور ایالات متحده طبقه بندی هایی انجام داده است. اولویت اول برای کسانی است که افراد خانواده آن ها در این کشور دارای اقامت دائم هستند. اولویت بعدی برای اقامت در این کشور متعلق به افرادی است که در این کشور پیشنهاد تایید شده کار دارند.

  1. بهتر است شما در فرآیند اخذ ویزای اقامت دائم در آمریکا شهروندی از آمریکا را به عنوان حامی و کمک داشته باشید. در مهاجرت فامیلی این شخص معمولا یکی از افراد خانواده شما است. در مهاجرت شغلی نیز این شخص می تواند کارفرمای شما باشد.
  2. تکمیل فرم درخواست اقامت: شما می توانید برای این منظور فایل این درخواست را از وب سایت USCIS دانلود کرده و در اختیار حامی و فرد پیگیر خود در ایالات متحده بدهید تا برای شما تکمیل کند. فایل های دانلودی شامل تمامی فرم ها و درخواست ای مورد نیاز برای اخذ اقامت و مهاجرت به آمریکا است. اگر حامی شما در آمریکا از افراد خانواده شما است، فرم I-130 به عنوان فرم نسبت فامیلی و اگر کارفرمای شما است، فرم I-140 به عنوان فرم درخواست ویزا برای کارگر تکمیل می شود.
  3. اگر ویزا و اقامت شما تایید شده باشد؛ شما باید مرکز ملی ویزا NVC منتظر پاسخ باشید. USCIS برای پردازش و پیگیری درخواست شما، آن را به NVC ارسال خواهد کرد. NVC برای بررسی درخواست ویزای شما، هزینه ها مربوط و اسناد حمایتی را از شما اخذ می کند. از آنجا که تعداد محدودی از ویزا در هر سال در هر رده وجود دارد، این فرآیند ممکن است در طول کمتر از چند ماه بررسی شده و پاسخ داده شود.
  4. درخواست، هزینه ها و تمامی اسناد خود را به NVC ارسال کنید. درخواست ویزای مهاجرتی دائم دقیق و نسبتا طولانی است. تمام اطلاعاتی که در طی فرآیند از طرف شما ارائه می شود باید با اسناد رسمی و تایید شده در هر زمینه تایید شود. هنگامی که درخواست خود را تکمیل کرده اید و اسناد مورد نیاز را جمع آوری کرده اید، تمام بسته را به NVC ارسال کنید. پیش از انجام این فرآیند بهتر است شما برای پیگیری بهتر و سریع تر مهاجرت به آمریکا، با یک وکیل مهاجرت در این کشور صحبت کنید. در کل این فرآیند شما تقریبا به صورت میانگین باید ۱۰۰۰ دلار بپردازید. شما باید توجه داشته باشید که در صورت رد درخواست، هیچ پولی به شما برگشت داده نخواهد شد و باید مجددا درخواست دهید. همچنین برای پیگیری تمامی فرآیندها و روال اخذ اقامت برای مهاجرت به آمریکا، شما می توانید از طریق مراکز اینترنتی فرآیندهای کنسولی CEAC عمل کنید که بسیار ایمن تر و سریع تر است.

آزمایشات پزشکی و اسناد تاییدیه های سلامت فردی: USCIS برای اثبات اینکه شما یک تهدید بهداشتی برای جامعه آمریکا نیستید باید فرم I-693 توسط پزشکان مورد تایید تکمیل کرده و به صورت کاملا بسته در پاکت قرار دهید و روز مصاحبه در کنسولگری تحویل دهید. این یکی از مهم ترین قسمت های اقدام شما برای مهاجرت به آمریکا است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − هفت =