Uncategorized

مهاجرت به ترکیه 2019

همه چیز درباره مهاجرت به ترکیه در سال ۲۰۱۹ در این مقاله آورده شده است. شما می توانید با خواندن این مقاله اطلاعاتی در خصوص نحوه کسب انواع ویزای ورود به کشور ترکیه را به دست آورید. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید زیرا قصد داریم تا ضمن ارائه اطلاعات کلی، اطلاعاتی از مدارک و اسناد مورد نیاز برای مهاجرت به ترکیه نیز در اختیار شما قرار دهیم.

 

نکات مهم مهاجرت به ترکیه

کشور ترکیه در سال های اخیر دارای شتاب اقتصادی بالایی بوده است. این کشور با دارا بودن طبیعتی زیبا و همچنین اقتصاد رو به پیشرفت، متقاضیان قابل توجهی برای مهاجرت دارد. در این مطلب ما می خواهیم به نحوه ورود و اقامت بلند مدت شما در ترکیه صحبت کنیم.

برای ورود به این کشور شما باید ابتدا بدانید که مهاجرت شما طولانی مدت بوده و یا کوتاه مدت است. شما برای بیش از ۹۰ روز ماندن در این کشور نیاز به اخذ اقامت ترکیه دارید. برای کمتر از این مقدار معمولا با توجه به شرایط شما، انواع ویزاهای توریستی و… صادر می شود.

 

انواع ویزاها و اجازه اقامت در ترکیه

انواع خاصی از ویزا توسط دولت ترکیه برای افراد خارجی تعریف شده است. این موارد عبارتند از:

ویزای اقامت کوتاه مدت

افرادی که صاحب ملک یا مستغلات در کشور ترکیه هستند و یا قصد سرمایه گذاری یا بیزینس در این کشور را دارند، باید بدانند که ترکیه برای این طیف از افراد ویزای کوتاه مدت اقامتی در نظر می گیرد. این ویزا در صورت استفاده نشدن در ۶ ماه، باطل شده و اعتبار خود را از دست می دهد. همانطور که گفته شد این ویزا برای کسانی مناسب است که قصد دارند به صورت محدود در ترکیه سرمایه گذاری در املاک و یا بیزینس کنند. مهاجرت به ترکیه در این نوع تا دو سال امکان پذیر است.

مدارک مورد نیاز برای درخواست اولیه ویزای کوتاه مدت

  • فرم درخواست برنامه مجوز اقامت
  • اصل و کپی پاسپورت و اسناد هویتی شما
  • چهار عدد عکس اصطلاحا بیومتریک در فرمت عکس پاسپورت
  • اسناد اثبات منابع مالی مورد نیاز برای مدت اقامت در ترکیه
  • اسناد مربوط به مالکیت ملک محل متقاضی ویزا
  • یک دعوتنامه همکاری و یا سند صادر شده توسط اشخاص حقیقی و یا تجاری در ترکیه
  • بیمه معتبر پزشکی شامل یکی از موارد زیر:

اثبات دسترسی به خدمات پزشکی توسط موافقت نامه های دوجانبه اجتماعی

اسناد ارائه شده و تایید شده از سوی موسسه تامین اجتماعی

سند مربوط به درخواستی که به موسسه تامین اجتماعی داده شده و تحت پوشش بیمه بهداشت عمومی است.

بیمه سلامت خصوصی

 

درخواست تمدید ویزا

درخواست تمدید ویزای موقت دو ماهه برای ادامه مهاجرت به ترکیه از طریق اداره امور اتباع و مهاجرین Göç İdaresi این کشور ظرف مدت ۶۰ روز قبل از پایان ویزا امکان پذیر است اما بعد از منقضی شدن ویزا به هیچ وجه امکان پذیر نیست. برای درخواست و دریافت تمدید ویزا شما باید از طریق سیستم اقامت الکترونیکی اقدام کنید. این درخواست باید به همراه مدارک مورد نیاز به اداره امور مهاجرت استان های آدانا، آنکارا، آنتالیا، آیدین، بورسا، گازیانتپ، استانبول، مصری، کایسری، کوکائلی، مرسین، موغله، سامسون، شانلیورفا یا تکریتاگ از طریق پست ظرف مدت ۵ روز کاری ارسال شود.

مدارک مورد نیاز برای تمدید نیز همان موارد قبلی است. البته موارد     اسناد مربوط به مالکیت ملک محل متقاضی ویزا برای مالکان اموال در ترکیه و یک دعوتنامه همکاری و یا سند صادر شده توسط اشخاص حقیقی و یا تجاری در ترکیه برای متقاضیان بیزینس در اسن کشور است.

 

اجازه اقامت طولانی مدت برای خارجیان

برای دریافت مجوز اقامت طولانی مدت برای مهاجرت به ترکیه، خارجیانی که به صورت مستمر در ترکیه حداقل هشت سال اقامت دارند، باید مدارک زیر را به اداره مهاجرت مربوطه Göç İdaresi ارسال کنند:

  • فرم درخواست مجوز اقامت
  • اصل و کپی پاسپورت یا سند مسافرتی
  • کپی سند مجوز اقامت قبلی
  • چهار عکس بیومتریک
  • متقاضی باید در سه سال اخیر هیچ کمک اجتماعی از نهادها و سازمان های دولتی دریافت نکرده باشد
  • اثبات منابع مالی کافی و پایدار برای مدت زمان زندگی در این کشور
  • سند هویتی تایید شده از پلیس
  • بیمه معتبر پزشکی شامل یکی از موارد ذکر شده در بالای مطلب در قسمت بیمه

در پایان توضیحات مهاجرت به ترکیه شما باید بدانید که ویزای بلند مدت به صورت محدود صادر نمی شود و نیازی به تمدید ندارد. شما برای اخذ انواع اقامت این کشور باید از طریق مراکز معتبر و با سابقه واقع در ایران یا ترکیه اقدام کنید.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =