Uncategorized

ویزای تحصیلی آمریکا ۲۰۱۹

اخذ ویزای تحصیلی آمریکا در سال های اخیر یکی از پرمتقاضی ترین انواع اقدام برای مهاجرت موقت در این کشور بوده است. آمریکا دارای برترین کالج ها و مراکز علمی پژوهشی دنیا است. این کشور با جذب نخبگان و افراد مستعد در سراسر جهان به رتبه ۱ علمی در جهان دست پیدا کرده است.
در راستای ادامه این روند و استعدادیابی بهتر، دولت آمریکا سال ها است که شرایطی را برای ورود دانشجویان خارجی در دوره های تحصیلات تکمیلی به این کشور فراهم کرده است. برای این منظور قوانین و ضوابطی نه چندان سخت برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا تعریف و تدوین شده است.

در این مقاله می خواهیم مهم ترین نکات را در خصوص اخذ انواع ویزای تحصیلی آمریکا برای شما بیان کنیم. با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

 

اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

ایالات متحده آمریکا با دارا بودن معمولا بیش از ۶ واحد از برترین واحدهای دانشگاهی جهان، بدون شک و با اختلاف برترین کشور در این زمینه است. همین باعث می شود تا با توجه به شرایط اجتماعی و همچنین اقتصادی آمریکا، افراد بسیار زیادی از سراسر جهان قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر این کشور را داشته باشند. در این مطلب می خواهیم به اخذ انواع ویزای تحصیلی آمریکا از جمله ویزای F1 که به شما اجازه در ادامه در تحصیل در دوره های تحصیلات عالی در این کشور را می دهد بپردازیم.

 

انواع ویزای دانشجویی در آمریکا

در این کشور سه نوع ویزای تحصیلی وجود دارد:

  1. ویزای دانشجویی F1

  • این ویزا برای کسانی طراحی و تعریف می شود که نیاز به بیش از ۱۸ ساعت مطالعه در هفته دارند. این نوع برای تمامی دانشجویان فارغ التحصیل در مقطع لیسانس و همچنین تمامی فارغ التحصیلان رشته های MBA و MS است.
  • همسر یا فرزند دارنده ویزای F-1 می توانند با ویزای F-2 دارنده ویزای تحصیلی را مشایعت کنند.

 

  1. J1 ویزای تبادل علمی

  • ویزای J-1 برای دانش آموزان، دانشجویان و بازدیدکنندگان از مراکز تحقیقی و پژوهشی است. به عنوان مثال، محققان فولبرایت و بسیاری از دانشجویان در دوره های تحصیلی کوتاه مدت در خارج از دانشگاه های هند با ویزای J-1 به ایالات متحده سفر می کنند.
  • این نوع ویزا معمولا برای افرادی که حرفه ای هستند مطلوب است. این افراد معمولا برای تبادل اطلاعات پژوهشی و تحقیقاتی به آمریکا می آیند و به همین دلیل نام ویزای تبادل علمی برای این نوع استفاده شده است.
  • همسر یا فرزند دارنده این نوع ویزا، با ویزای J-2 شخص را در سفر مشایعت خواهند کرد.

 

  1. M-1 ویزای دانشجویی غیر آکادمیک: این نوع ویزای تحصیلی آمریکا برای دانشجویان فنی و حرفه ای است. روند اخذ آن بسیار مشابه با ویزای F1 است اما در زمان با آن تفاوت دارد. دانشجویان دارنده ویزای M-1 نمی توانند بیش از زمان تعیین شده در ویزا بمانند و ویزای آن ها نشان دار است.

 

شرایط کار با ویزای دانشجویی در آمریکا

به طور کلی، در طول سال اول تحصیل، دانشجویان خارجی نمی توانند در خارج از دانشگاه کار کنند. همچنین آن ها نمی توانند بیش از ۲۰ ساعت در هفته کار کنند. در طول تعطیلات، شرایط کمی بهتر است و دانشجویان می توانند تا ۴۰ ساعت در هفته کار کنند. البته بک استثنا وجود دارد و آن هم این است که دانشجو می تواند برای یک شرکت تجاری که به دانشگاه خدمات ارائه می دهد کار کند. مانند کار در کتاب فروشی یا کافه تریا ارائه شده توسط شرکت مذکور برای دانشگاه.

 

هزینه ویزای تحصیلی آمریکا

شما برای درخواست ویزای دانشجویی از آمریکا باید هزینه هایی را بپردازید. برای مثال برای ویزای F1 که بهترین نوع ویزای تحصیلی آمریکا نیز هست، شما باید دو نوع هزینه مختلف پرداخت کنید.

  • هزینه SEVIS که در حال حاضر ۲۰۰ دلار است. این هزینه اصلا ثابت نیست و ممکن است اضافه و یا حتی کم شود. این مورد به زمان درخواست شما بستگی دارد.
  • هزینه فرآیند بررسی این نوع ویزا یا همان MRV Fee که در حال حاضر ۱۶۰ دلار است. شما همچنین باید بدانید که این رقم با نرخ تبادل INR 70 در نظر گرفته می شود.

توضیحاتی از انواع ویزای تحصیلی، هزینه ها و شرایط هر نوع از ویزا به شما داده شد. شما باید به طور کلی در نظر داشته باشید که هر نوع ویزای تحصیلی آمریکا پروتکل خاص خود را دارد و شما باید برای اخذ هرکدام، شرایط و موارد مربوط به همان را داشته باشید.

2 thoughts on “ویزای تحصیلی آمریکا ۲۰۱۹

  1. الهه گفت:

    سلام.ارشد پژوهش هنر دارم .معدل بالای 17.یه مقاله ای اس ای.کتابی هم در دست چاپ دارم.فعلا مدرک زبان ندارم.متاهل هستم.31سال سن.ایا میتونم برای دکترا در رشته تاریخ هنر و مطالعات هنر اقدام کنم؟ایا بورسیه تعلق میگیره؟پذیرش بدون مدرک زبان امکان پذیر هست؟

    1. امین مقدم گفت:

      با سلام و درود
      بله می تونید اقدام کنید. مدرک زبان داشته باشید خیلی بهتره اما بدون مدرک هم میتونید پذیرش بگیرید اما در هر صورت باید دانش زبان لازم کشوری رو که میخواید پذیرش بگیرید داشته باشید. بورسیه هم نمیشه گفت حتما اما با توجه به رزومه شما احتمالش بالاست.
      پیروز باشید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =