ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی روسیه ۲۰۱۹

همه چیز درباره ویزای تحصیلی روسیه در این مقاله توضیح داده می شود. روسیه به عنوان یکی از کشورهای برتر دنیا، در زمینه جذب دانشجوی خارجی نیز در سال های گذشته مقرراتی را برای تحصیل خارجیان وضع کرده است. متقاضیان خارجی تحصیل در روسیه همگی ملزم به رعایت این قوانین و همچنین اخذ ویزای تحصیلی روسیه هستند. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

همه چیز درباره ویزای تحصیلی روسیه

یک فرد خارجی برای تحصیل در انواع دوره های آموزشی و زبان دانشگاه ها و مراکز آموزشی کشور روسیه، نیاز به اخذ ویزای تحصیلی این کشور دارد. اصلی ترین شرط برای اخذ این ویزا در روسیه این است که شما به عنوان یک متقاضی خارجی باید نامه موافقت یکی از دانشگاه های معتبر و تایید شده روسی را به دولت روسیه ارائه کنید.

ویزای تحصیلی شما در ابتدا، صرفا یک ویزای تک ورودی خواهد بود که به مدت ۳ ماه تا ۱ سال اعتبار دارد. البته این ویزا قابل تمدید است و شما می توانید به اندازه زمان مورد نیاز خود برای تحصیل در دوره مد نظر در این کشور، این ویزا را تمدید کنید. پس از مدتی از ورود شما همچنین این ویزا می تواند به یک ویزای چند ورودی تبدیل شود. این به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به ویزای مجدد از روسیه خارج شوید و مجددا بدون مشکل بازگردید.

مراحل انجام فرآیند درخواست اخذ ویزای تحصیلی روسیه

شما برای درخواست و دریافت ویزای تحصیلی در روسیه باید مطابق پروتکل های تعریف شده این کشور و در سه گام اقدام کنید. در این قسمت از مطلب، این گام ها را با یکدیگر بررسی می کنیم.

  1. نامه موافقت و معرفی از دانشگاهی معتبر

شما باید پس از انتخاب دانشگاه و دوره مد نظر خود در روسیه با آن ها ارتباط بگیرید و درخواست شرکت در دوره و تحصیل در دانشگاه را بدهید. در صورتی که این درخواست شما تایید شود، شما بزرگترین سند حمایتی برای اخذ ویزای تحصیلی در روسیه را به دست آورده اید. این دعوت نامه پس از تایید کلیه نهادهای مربوط از سوی وزارت امور خارجه روسیه و یا دفاتر منطقه ای آن برای شما ارسال می شود.

در صورتی که وزارت یا دفاتر آن در منطقه ای که شما هستید وجود نداشته باشند، دعوت نامه باید از سوی دانشگاه یا مرکز آموزشی مورد درخواست شما تایید و ارسال شود. رئیس کالج یا دانشگاه مد نظر به همراه ادارات مربوط باید این نامه را تایید کنند.

  1. درخواست ویزای تحصیلی روسیه

بعد از مرحله اول و به منظور شروع فرآیند درخواست و بررسی ویزا شما باید با در دست داشتن مدارک به سفارت یا کنسولگری روسیه در کشور خود مراجعه کرده و برای اخذ ویزای تحصیلی درخواست دهید. قبل از مراجعه به سفارت سعی کنید حتما قوانین و قواعد مربوط به نحوه درخواست در سفارت روسیه در کشور خود را چک کنید.

  1. ثبت ویزا

در مراحل قبلی و پس از درخواست، در صورت تایید به شما یک ویزای موقت داده می شود که با آن به روسیه وارد شوید. شما پس از ورود باید ظرف هفت روز نسبت به ثبت ویزای تحصیلی روسیه در این کشور اقدام کنید. البته معمولا این کار به وسیله موسسه یا کالجی که شما در آن پذیرش شده اید مستقیما صورت خواهد گرفت.

معیارهای واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای تحصیلی روسیه

  1. شما باید یک پاسپورت کاملا و معتبر که حداقل دو صفحه آن خالی باشد، داشته باشید.
  2. گذرنامه شما باید از روز درخواست و اخذ ویزا به بعد حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  3. شما باید یک نسخه کپی امضا شده و تایید شده از برگه درخواست ویزای تحصیلی روسیه داشته باشید.
  4. شما باید نامه تاییدیه یا دعوت نامه صادر شده به وسیله وزارت امور خارجه روسیه و یا ادارات منطقه ای آن و یا کالج محل تحصیل دوره خود داشته باشید.
  5. مدارک تحصیلی و سوابق تحصیلی خود را باید داشته باشید و ارائه دهید.
  6. شما باید مدارک تحصیلی یا دانشگاهی مورد درخواست کالج و یا موسسه ای که در آن پذیرش شده اید را ارائه بدهید.
  7. شما باید یک آزمایش معتبر انجام شده برای تشخیص بیماری ایدز در سه ماه اخیر قبل از اخذ ویزا، با جواب منفی داشته باشید و اثبات کنید که عامل این بیماری نیستید.

شما باید تضمین دهید که در پایان تحصیلات در روسیه، این کشور را ترک خواهید کرد.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 9 =