Uncategorized

ویزای توریستی کانادا

حتما تا به حال نام ویزای توریستی کانادا را شنیده اید. بهتر است بدانید ویزای توریستی یا همان ویزای مولتی کانادا برای متقاضیان در صورت داشتن شرایط و مدارک کافی به مدت 5 سال از سوی دولت این کشور صادر خواهد شد. کانادا کشوری مرفه و زیبا در آمریکای شمالی است که فرصت های بسیاری برای تحصیل، کار و تجارت، سرمایه گذاری و اقامت فراهم کرده است. شرایط فوق العاده کانادا موجب شده تا این کشور مورد توجه متقاضیان ایرانی قرار بگیرد و سالانه تعداد بسیاری برای سفر به کانادا درخواست دهند. برای آشنایی بیشتر با شرایط اخذ ویزای مالتی پل کانادا در ادامه با ما همراه باشید.

ویزای توریستی کانادا

انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا به صورت سینگل، مولتی و سوپر ویزا صادر خواهد شد. ویزای سینگل به این معناست که شما تنها یک بار اجازه ورود به خاک کانادا را خواهید داشت. ویزای مولتی نیز این امکان را به شما می دهد تا به صورت چندین باره (مولتی) در بازه های زمانی مختلف به کانادا سفر کنید و طی مدتی که به شما اجازه داده در این کشور بمانید. از سوی دیگر ویزای توریستی علاوه بر مولتی به صورت سوپر ویزا نیز صادر می شود. سوپر ویزا به این معناست که والدینی که فرزندان آنها اقامت دائم کانادا دارند می توانند برای سوپر ویزا درخواست داده و به صورت نامحدود طی بازه زمانی مشخص به صورت قانونی به کانادا سفر کنند.

ویزای توریستی

مزایای ویزای مولتی کانادا

در صورت اخذ ویزای مولتی کانادا شما از مزیت هایی برخوردار خواهید شد که شامل موارد زیر است:

سفر نامحدود به خاک کانادا

اقامت 6 ماهه پس از هربار ورود

تمدید اقامت پس از پایان دوره 6 ماهه

اعتبار 5 ساله ویزا برای دارنده پاسپورت

نکته: فراموش نکنید، ویزای مولتی کانادا با اعتبار 5 ساله با تاریخ اعتبار پاسپورت متقاضی صادر خواهد شد. به این معنا که اگر پاسپورت شما تنها 2 سال اعتبار داشته باشد، این ویزا به صورت 2 ساله صادر خواهد شد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا

پیش از اقدام جهت اخذ ویزا فراموش نکنید مدارک شما تاثیر بسیار زیادی در موفقیت پرونده دارد. پس در زمان مناسب نسبت به ویزا اقدام کنید و تمامی مدارک ضروری را ترجمه کنید. شما برای اخذ ویزای مالتی پل کانادا باید تمامی مدارک زیر را ضمیمه پرونده کنید:

1- پاسپورت همراه با سابقه سفر (منظور از سابقه سفر پاسپورت قبلی با تمامی ویزاهای اخذ شده است)

2- عکس جدید در سایز 3.5 در 4.5 مطابق با استانداردهای سفارت

3- ترجمه شناسنامه و ترجمه سند ازدواج ( در صورت سفر همراه همسر)

4- تکمیل تمامی فرم های مربوطه (در سایت مربوطه شما باید به تمامی فرم ها مطابق با هدف از سفر پاسخ دهید، این فرم ها شامل اطلاعات فردی، خانوادگی، کاری و سوابق سفر است)

5- مدارک مالی که شامل نامه تمکن از بانک مربوطه و گردش حساب 4 ماهه اخیر است. همچنین هر مدرکی که وضعیت اقتصادی متقاضی را نشان دهد، می تواند ضمیمه پرونده شود. این مدارک گواهی انواع سپرده ها، سهام ها، اسناد و اوراق بورس است. همچنین اسناد ملکی نیز باید ترجمه و ضمیمه پرونده شود.

6- دعوتنامه رسمی، این دعوتنامه تاثیر بسیار زیادی در موفقیت پرونده دارد. بهتر است این دعوتنامه از سوی فردی صادر شود که پاسپورت کانادایی داشته باشد. همچنین دعوت کننده شما باید دارای شغل و درآمد لازم باشد تا بتواند اعتماد سفارت را به خود جلب کند.

توجه: رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت برای اخذ ویزای توریستی کانادا ضروری است.

7- گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین و گواهی اشتغال به کار برای کارفرمایان ضروری است. همچنین صاحبان مشاغل باید مدارکی چون جواز کسب یا اجازه تاسیس شرکت یا هر مدرکی که وضعیت شغلی را مشخص کند، ارائه دهند.

انواع ویزای توریستی

مدت زمان صدور ویزای مولتی کانادا

پس از ارسال تمامی مدارک، متقاضی باید برای مراحل اداری نظیر انگشت نگاری به سفارت کانادا در یکی از کشورهای همجوار مراجعه کند تا مدارک او وارد مرحله بررسی شود. صدور ویزای توریستی کانادا برای متقاضیان ایرانی تقریبا 36 روز زمان نیاز دارد. در عین حال این زمان می تواند بیشتر شود. اگر آفیسر پرونده مدارک بیشتری را برای مطالعه نیاز داشته باشد، به شما اطلاع می دهد و در این صورت باید مدارک ضروری را مجدد ارسال کنید که همین مهم زمان بررسی پرونده را بیشتر خواهد کرد.

نکات مهم برای اخذ ویزای مولتی کانادا

پیش از اقدام جهت ویزای مولتی حتما نکات مهمی را مد نظر قرار دهید. این نکات شامل موارد زیر است:

1- فرم درخواست ویزای فرزندان زیر سن قانونی باید توسط والدین تکمیل شود.

2- هدف از سفر را برای آفیسر پرونده مشخص کرده و در نامه ای تحت عنوان purpose of visit یا همان هدف از سفر بیان کنید.

3- حتما تاریخ دقیق ورود و خروج از کانادا، برنامه سفر و جاذبه های گردشگری که قصد بازدید دارید را دقیق ذکر کنید.

4- محل اقامت ( اعم از هتل یا منزل اقوام) حتما باید ذکر شود تا هرگونه شبهه ای از محل اقامت شما رفع شود.

5- فرم ها با دقت تکمیل شود و هیچگونه مغایرتی بین اطلاعات شخصی و مدارک شناسایی وجود نداشته باشد.

6- دعوت نامه معتبر باشد و فرد دعوت کننده بهتر است مدارک شناسایی خود یعنی پاسپورت کانادایی را ضمیمه دعوت نامه کند. همچنین باید وضعیت شغلی وی و آدرس محل زندگی او مشخص باشد، ایمیل و شماره تلفن او درج شود تا در صورت نیاز به تماس سفارت پاسخ دهد.

در انتها، باید اشاره داشت در صورت کامل بودن پرونده متقاضی شانس بسیار زیادی برای اخذ ویزای توریستی کانادا دارد و می تواند از مزایای ویزای توریستی کانادا بهره ببرد.

اخذ ویزای توریستی کانادا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =